€ 21,69 bij DataIO

Sandisk Ultra USB 3.0 Flash Drive 256GB Zwart Review

4 april 2020, laatste update op 4 april 2020, 340 views Rapporteer
Product gekocht 0

Goedkoop. En waarschijnlijk voor simpele backups wel geschikt. Maar niet Nintendo Wii compatible! Schrijfsnelheid fluctueert hevig. Grote bestanden beginnen vaak bij 60MB/s maar hij kakt al na 10s in naar 25MB/s.

Pluspunten

• Goedkoop
  • 140MB/s lezen (grote bestanden)

Minpunten

• NIET compatible met Wii
  • 25MB/s schrijven (grote bestanden)

3 van 5 sterren (Voldoende)
I.v.m. Covid-19 maar eens de Wii van zolder gehaald. Lang geleden al homebrew etc. erop gezet en backups gemaakt van al mijn games. De externe HDD die ik daarvoor gebruikte vond ik wat omslachtig in 2020 (met eigen stekkerblok etc.). USB-stick is de oplossing dacht ik ;).

Mocht je hetzelfde idee hebben... sla deze maar over. Je Wii gameloaders maken dit dingetje binnen de kortste keren corrupt, waarna je hem weer mag formatteren.

Voor normale toepassingen waarschijnlijk wel geschikt.

Heb jij ook een Sandisk Ultra USB 3.0 Flash Drive 256GB Zwart?

Grappig, ik heb nu in mijn Wii een ntfs geformatteerde sdhx kaart via een usb-stick erin hangen maar zocht naar iets met meer capaciteit. Leuk om te zien dat er mensen zijn die precies hetzelfde denken :) Enfin, je zou nog eens kunnen proberen om een nieuwe cIOS erop te zetten met de laatste versie van gx loader. Misschien werkt het dan? Wellicht heb je dat al geprobeerd, wat zijn de ervaringen @BasNation ?
Grappig, ik ben voor de Wii U op zoek naar een stick.