Sennheiser HD 350BT (Wit) Review

3 april 2020, laatste update op 3 april 2020, 405 views Rapporteer
Product gekocht 0

Ik heb de koptelefoon ontvangen en kort geprobeerd, maar het comfort van de koptelefoon viel mij behoorlijk tegen. Vanwege de oncomfortabele hoofdband en de te smalle oorkussens heb ik de koptelefoon geretourneerd.

Pluspunten

• Prijs
  • Design

Minpunten

• Gebrek aan comfort

2 van 5 sterren (Slecht)
De voering van de hoofdband is van een soort rubber gemaakt en is vrij dun, waardoor ik vermoed dat deze niet erg comfortabel zal zijn bij langer gebruik. Daarnaast is het gat in de oorkussens bijzonder smal, waardoor mijn oor er niet direct in viel en het kussen op mijn oor drukte.

Hierom heb ik de koptelefoon geretourneerd en zoek ik verder naar een ander model.

Heb jij ook een Sennheiser HD 350BT (Wit)?

Inderdaad de HD 350BT is meer on-ear dan over-ear, maar het comfort van de oorkussens én de hoofdband met zijn zachte padding (brildragend) bevallen mij wel erg goed. Ik kan deze wel uren ophouden. E.e.a. zal te maken hebben met vorm en grootte van het hoofd en oren. Mijn oren kan ik wel net in de paddings ‘vouwen’.