Zo'n fullscreen toetsenbord doet jou denken aan de Nokia Navigator, mij aan de Sony Xperia Mini Pro (uitschuifbaar toetsenbord waardoor je nog een volledig scherm houdt, waarmee het toestel nog beter was dan een Blackberry). Mijn beste telefoon ooit. Vandaar dat ik enthousiast werd van je review. Vooral voor het bedrag van 445 euro dat je ervoor betaald hebt.
Ben je er nog steeds blij mee? Het maken van foto's, het upgrade (naar Android 10) en updatebeleid (beveiligingspatches), het kijken van Youtube met zo'n notch? Klopt het dat je twee sims of een sim en een sd-kaart kan gebruiken en niet twee sims EN een sd-kaart?
PS: Net nog even op de website van die blauwe bus uit de reclames; 900+ euro, dual sim of sim met sd, matig updatebeleid tot oktober 2021, nog geen Android 10. Spijtig, daar bestel ik 'm dus zeker niet. Klopt dat laatste, dat Android 10 nog niet beschikbaar is? Overigens zie ik een nieuwe LG, V60, maar die adviesprijs ligt 200 euro hoger op 1.149 euro. Het wordt steeds absurder. 445 euro is wat dat betreft een aardige prijs. Misschien maar tot Black Friday wachten.
[Reactie gewijzigd door SidFTW op 22 juli 2024 14:46]