Doom Eternal, Windows Review
21 maart 2020, laatste update op 21 maart 2020, 238 views
Rapporteer
Product gekocht
Pure actie zoals voordien met nieuwe elementen
Pluspunten
- Waardig doomspel
- Mooie graphics
- De wapens die we kennen en willen
- Upgrade systeem
- Secrets zoeken
Doom! Ik kijk hier alrijd enorm naar uit als rasechte doomfan. Ik speel doom al sinds het ooit is uitgekomen en verwacht dan ook de echte look en feel die daarbij hoort.
Doom 2016 vond ik een leuke nieuwe vibe tov doom 3.
Bij dit spel had ik dus dezelfde verwachtingen.
De reviews die afgelopen maand (of iets langer geleden) verschenen van testers waren een beetje mixed feelings door de nieuwe elementen.. Door deze zaken te lezen waren mijn eigen verwachtingen ook wat gezakt omdat ik niet goed wist of het nog zou aanvoelen als een echt doom spel.
Ik vind zelf de toevoeging heel aangenaam. Er zijn klim en swing elementen zoals in tomb raider maar het geeft nieuwe dimensie aan puzzels en het vinden van sommige secrets. In de klassieke doomspellen moest je soms ook iets langer zoeken naar secrets en items, niets mis mee.
De muziek is zoals het hoort! Deze past perfect bij de intense actie gedeeltes die in het begin enorm hectisch kunnen zijn.
Bepaalde vijanden moeten ook aangepakt worden op een specifieke manier. Doe je dit niet, wordt het spel een stuk moeilijker en zit je snel zonder ammo of health.
Door te spelen kan je items unlocken waar je wapens /uitrusting/doomslayer mee kan customisen.
Via de secrets en items kan je nog steeds zoals in doom 2016 je uitrusting en wapens en extra skills verder uitbouwen om sterker te worden w meer schade aan te richten, enz. Het wapen systeem is heel aangenaam uitgewerkt met de unlockables.
Ik heb er enorm veel plezier in en vind de nieuwe elementen een aangename wind doorheen de moderne doom serie.