LG 65UM7450PLA Zwart Review

19 maart 2020, laatste update op 19 maart 2020, 527 views Rapporteer
Product gekocht 0

Gekocht voor mijn ouders, ze zijn er erg blij mee. Het heeft standaard een mooie beeld, en is nog verder te tweaken naar wens.

De bediening is erg makkelijk met de Magic Remote, deze heeft ook een microfoon voor de spraakfunctie.

Pluspunten

• mooi beeld
  • magic remote
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

• geen

Qua connectiviteit valt er ook niks te klagen. Mijn Android telefoon (Huawei), Iphone 7 en Samsung tablet kunnen makkelijk verbinding maken met de TV voor chromecast/screen mirroring. (Voor de Iphone was het wel noodzakelijk om de TV te updaten)

Al me al een goede koop waar ze jaren onbezorgd plezier van kunnen hebben. Vooral door de gratis verlengde garantie van Kamera-Express (5 jaar!). Ook gaven zij nog extra korting nadat ik contact had opgenomen. Zeer goede service!

Heb jij ook een LG 65UM7450PLA Zwart?

Weet dat je de tv niet bij jou heb staan maar aangezien je de enige ben met een geplaatste review vraag ik het toch even.

Ik wil graag weten met welke versie web os deze tv geleverd word en lg geeft nuet thuis. Verder als aangeven hoe je het kan bekijken kom ik er dan ook niet.

Settings > Quick Settings > General > About this TV > webOS TV Version. Dit geeft de website aan. Mocht je vroeg of laat de gelegenheid hebben stel ik dat zeer op prijs. De 2019 firmware heeft features die voor mij een zeer grote plus zijn maar het is me onbekend of ook deze 'budget' serie die firmware al heeft.
Gisteren even langsgeweest en meteen nagekeken. Het zit nu op firmware 04.80.03, dit is volgens mij in juni 2020 uitgebracht. Oorspronkelijk zat het op versie 03.*, opmerkelijk genoeg wilde de tv niet updaten via ethernet, alleen met behulp van Wifi werd de update gedownload. Maar zo te zien wordt het nu wel regelmatig bijgewerkt via ethernet.