Soundcore Liberty Air 2 (Zwart) Review

10 maart 2020, laatste update op 10 maart 2020, 1.568 views Rapporteer

Pluspunten

• Degelijk gebouwd
  • Mooi design
  • Zeer goeie accu !
  • Goeie noise cancelling
  • Goeie app voor extra functies

Minpunten

• Lichte druk in oren door compressie
  • Geen hele stevige fit
  • Noise canccelling kan niet uit

Ik heb deze oortjes nu een dikke maand. Ik ben erg tevreden met de oortjes. De prijs kwaliteit's verhouding van deze oortjes is stukken beter dan die van de concurrentie. Ik heb lange tijd naar oortjes gezocht in de prijs range van 80 tot 120 euro en ik ben nog steeds erg blij met de keuze die ik heb gemaakt.

De oortjes hebben een touch besturing systeem aan de buitenkant dit werkt goed al kan het soms wat lastig zijn om goed te drukken. De functie van de commands kunnen overigens worden ingesteld naar eigen zeggen in de app van Soundcore wat heel fijn is. Ook kan je in de app een gepersonaliseerd geluid modus aanmaken, je doet een test waarbij er wordt getest welke toonhoogte jij makkelijker en moeilijker hoort. Deze gepersonaliseerde geluid modus maakt een groot verschil in kwaliteit geluid.

Het geluid van de oortjes zijn niet het zelfde als die van de high end oortjes die ook op de markt te koop zijn. Het geluid wat uit de oortjes komt is echter zeer helder vooral in de mid-section. Het geluid is voor deze prijs echt een dikke voldoende maar een audiofiel zou de gebreken wel kunnen herkennen.

De batterijduur van deze oortjes is ongekend. Zoals eerder vermeld heb ik de oortjes nu een goeie maand in deze tijd heb ik de oortjes wel geteld maar 4x opgeladen. De oortjes zelf gaan zoals wordt verkocht 7 uur mee (op 70% volume). Met de case die erbij zit die overigens een mooi maatje is kan je de oortjes nog eens 3x opladen in realiteit (4x volgens de verkoper).

Een minpunt dat ik heb ervaren is de fit van de oortjes. Door middel van silicone dopjes blijven de oortjes zitten. Dit is niet een hele stevige fit en soms moet je ze even vast drukken. Sporten met deze oortjes kan maar is niet ideaal. Daarnaast zorgen de silicone dopjes dat er wat compressie ontstaat in het oorkanaal. Ik kan me voorstellen dat dit als vervelend kan worden ervaren zelf vind ik het niet zo storend.

Al met al voor deze prijs een zeer goeie aankopen maar zoals dat ook bijna niet kan voor deze prijs niet perfect.

Heb jij ook een Soundcore Liberty Air 2 (Zwart)?

Kun je snel tussen je telefoon en laptop schakelen met deze oordopjes?