Design
Het design is klein en compact, precies wat ik zocht. Hij heeft de belangrijkste knoppen boven op de speaker zitten en 2 led lampjes, eentje is om aan te geven of hij aan staat en eentje op hij bijna leeg is. Hij is in verschillende kleuren te krijgen, maar ik vond de grijze wel mooi.
Geluid
Het geluid is goed genoeg voor als achtergrond geluid op een receptie, hij is misschien niet luider dan mijn telefoon, maar dat hoeft hij voor mij ook niet. Hij heeft mooi helder geluid die ervoor zorgt dat ik muziek op me werk heb. Doordat ik hem op een mooie vaste plaats kan zetten, kan ik hem op een volume zetten die voor mij werkt.
Accu
De accu gaat tussen de 6 a 10 uur mee, afhankelijk hoe luid ik de volume instel. Het opladen gaat vrij snel en hij is soms al naar 1 uur weer helemaal vol.
Aansluitingen
Hij kan naast verbinden met bluetooth ook aangesloten worden met een 3.5mm aansluiting, handig voor mensen met een aparte MP3 speler die hem aan een speaker willen aansluiten, of voor als je geen bluetooth wilt gebruiken natuurlijk.
Voor op het werk was ik op zoek naar een kleine en compacte speaker, maar vooral eentje die goed is voor geluid op de achtergrond. Deze Sony doet precies waar ik hem voor gekocht hebt, voor het formaat heeft bij best veel kracht en mooi geluid. Er zijn natuurlijk goedkopere op Wish te vinden, maar ik wilde eentje uit de lokale winkel die ik ook even kon proberen.