qBittorrent Review

26 februari 2020, laatste update op 26 februari 2020, 421 views Rapporteer
Product gekregen 0

Niet geschikt voor mensen met visuele beperking.

Pluspunten

• Ziet er goed uit.

Minpunten

• Letter fonts niet instelbaar.

2 van 5 sterren (Slecht)
Ik heb dit programma laatst geïnstalleerd het probleem is dat de letter fonts niet instelbaar zijn dus zit ik te turen naar te kleine kleine letters.

Waardoor dit programma niet geschikt is voor mensen met een visuele beperking.

Ik heb uitgebreid gezocht naar fonts instellingen maar kan niets vinden ook op Google kon ik geen oplossing vinden.

Ja het hele systeem opblazen naar 120% of 130% maar dat geeft problemen met enkele programma's.

Het huidige programma Tixati daar kan ik wel de letter fonts vergroten naar 13pt zodat het goed leesbaar is.

Als ik iets over het hoofd heb gezien of er is toch een oplossing voor dit probleem dan verneem ik dit graag.

Heb jij ook een qBittorrent?

UPDATE.

Ik heb het programma na een week weer verwijderd.

Ik vind het een beetje een vreemd programma, ik mis veel instellingen en de gebruiksgemak wat ik bij Tixati wel vind.

Het grootste minpunt is toch wel dat dit programma moeite heeft met download met weinig peers. Downloads die qBittorrent niet wilde downloaden werden wel gedownload door Tixati.

Kortom mijn conclusie is dat er betere Bittorrent programma's zijn.
quote: LEX63
Dat kan evt. worden opgelost door de trackers die Tixatie gebruikt aan qBittorrent toe te voegen ;)