Al heel lang stond een nieuwe NAS op het verlanglijstje. Door de snel dalende prijzen en de steeds grotere foto- en videobestanden werd wens noodzaak.
Ik heb weinig goede plaatsen in huis om dit soort apparatuur neer te zetten dus vormgeving, kleur en vooral geluidsnivo zijn zeer belangrijk.
Netgear belooft een compact, modern vormgegeven apparaat met een laag geluidsnivo dankzij de gelagerde fan.
Twee van de drie is zeker niet slecht. Het apparaat misstaat niet snel (smaken verschillen uiteraard) en is klein maar het geluidsnivo viel me toch iets tegen. Jammer dat een vele euro's kostend apparaat dan uitgerust blijkt met een fan die niet voldoet terwijl een exemplaar dat een paar euro meerprijs op zou leveren dit probleem op zou kunnen...
[Reactie gewijzigd door Ramzzz op 25 juli 2024 12:41]
[Reactie gewijzigd door choman op 23 juli 2024 12:46]
Geen last va,moet wel zeggen dat ik de schijven in raid 0 heb,en geheugen heb opgewaard naar 512 mb,voorheen had ik dit ook,nu dus niet meerHeb de ReadyNAS Duo ook gekocht en er 2x 1tb WD RE3 er in gezet. Hij bevalt me goed, op de lees/schrijf snelheid na. Als ik bijv. muziek draai vanaf de nas, en daarnaast op een andere pc ook muziek en een film stream, gaat alles haperen. Weet niet of hier meer mensen last van hebben.
Voor de rest bevalt deze goed, en is alles makkelijk te configureren.
[Reactie gewijzigd door Edje040 op 25 juli 2024 12:41]