Bose SoundSport Free Wireless (Blauw, Oranje, Zwart) Review

8 februari 2020, laatste update op 8 februari 2020, 782 views Rapporteer

Oordopjes zijn goed om mee te sporten en dus simpel muziek mee te luisteren. Ook voor in het verkeer is het ideaal want je hoort alles om je heen.

Pluspunten

• spatwaterdicht
  • Geluid is goed

Minpunten

• Tikt ze makkelijk uit je oor
  • Geen noise canceling
  • Bellen alleen maar via rechter kant.
  • Lomp, Steken ver je oor uit

3 van 5 sterren (Voldoende)
initieel de oordopjes gekocht om mee te sporten. werkte uitstekend. oordopjes steken helaas wel ver je oor uit, en als je dus bijvoorbeeld je capuchon op wil doen liggen de oordopjes makkelijk uit je oor.

Voor in het verkeer zijn de oordopjes ook ideaal omdat je alles om heen blijft horen. en dus auto's en scooters hoort aankomen.
Bij mij glijden de oordopjes langzaam uit me oren en moet ze dus regelmatig weer goed in me oor drukken. ik gebruik de Small oor passingen.

De case is overzichtelijk, je ziet duidelijk wanneer een oordopje aan het opladen is en makkelijk te zien hoe vol de case nog is door een druk op de open knop.

ook gaan ze lang mee. en zelden het probleem gehad dat ze leeg zijn tijdens gebruik.

Tijdens ander gebruik, zoals film(pjes) kijken op sommige apps/websites is er een vertraging in de audio.

De bediening op de oordopjes zelf is het niet helemaal. Volume zachter is lastig in te drukken en moet het oordopje al goed vast hebben om hem in te kunnen drukken. het zijn wel druk knoppen en geen touch bediening (kan een + en een - zijn)

Heb jij ook een Bose SoundSport Free Wireless (Blauw, Oranje, Zwart)?

Geen noise canceling als nadeel..., dat wist je toch toen je ze kocht?
Desondanks doen de meegeleverde eartips het best goed met betrekking tot outside noise weg filteren, misschien wel iets te goed. Met hardlopen word ik te regelmatig verrast door een voorbij rijdende auto.

Ik vind de pasvorm vooral heel prettig.
Geluid is het beste in zijn klasse.

Grootste nadeel voor mij is het schakelen tussen aparaten, dat is echt rampzalig opgelost.
Eerst een tijdje je knopje indrukken om de huidige koppeling ongedaan te maken, daarna kan je je volgende aparaat pas koppelen.

Ook vind ik dat je best wel hard de knoppen moet indrukken, wat tijdens beweging niet altijd prettig is.

Verder ben ik het aardig eens met je voor en nadelen.
bedankt voor die aanvulling. dus het schakelen tussen meerdere telefoons of laptops/tablets is niet echt eenvoudig?

Enig idee wie/welk product dit beter doet?
Mijn vervangende oordopjes die ik nu gebruik zijn de jabra elite 75t. Met deze kan je met 2 apparaten verbinden op t zelfde moment. (ik heb me laptop en telefoon mee verbonden).

En je kan "hear through" aan en uit zetten waardoor je je noise cancelling aan en uit kan zetten waneer je wil. Ik ben er erg blij mee E de ga er een review voor schrijven als ik terug ben uit Amerika
Hij kan maar aan 1 aparaat tegelijk gekoppeld zijn.
Dus je moet hem eerst ontkoppelen.
Dan zoekt de in-ear direct zelf naar een nieuw slachtoffer.
Hopelijk dan dus niet het net ontkoppelde apparaat(anders moet je weer ontkoppelen)

Mijn bose over-ear koptelefoon kan aan meerdere aparaten tegelijk gekoppeld zijn.
En als ik bijvoorbeeld youtube kijk via mijn laptop en ik word gebeld.
Dan schakelt hij automatisch over naar mijn telefoon als ik daar opneem.

Welke in-ear dan wel? geen idee.
Want over de pasvorm en geluid ben ik meer dan tevreden.
Ik vind het wisselen tussen apparaten juist erg makkelijk gaan. Druk kort op de knop vh linker oortje en hij zoekt het volgende reeds gekoppelde apparaat. Helemaal fijn dat hij dat apparaat ook benoemd in je oor. Als hij deze niet kan vinden of je drukt nogmaals op de knop, zoekt hij het volgende gekoppelde apparaat. Makkelijk en snel in mijn ervaring.