DJI Osmo Mobile 3 Combo Review
3 februari 2020, laatste update op 13 augustus 2020, 1.233 views
Rapporteer
Product gekocht
Deze gimbal voor je smartphone is een prima set om je video opnames te stabiliseren.
Pluspunten
- Compact op te bergen
- Prima alternatief voor een grotere gimbal
- Prima instap vlogger gimbal
- telefoon laden via gimbal tijdens gebruik
Minpunten
- Stabilisatie werkt prima, maar gimbal drift soms wel van onderwerp
- Zware (en grote) telefoons worden niet goed gestabiliseerd (geen ervaring mee)
Deze gimbal heb ik aangeschaft om betere opnames te kunnen maken met mijn telefoon. Ik heb onlangs de iPhone 11 Pro aangeschaft, en deze telefoon heeft één van de beste camera's (op het moment).
Wat mij betreft is dit een prima combi om gestabiliseerde opnames te maken met mijn telefoon. De kwaliteit van de opnames van deze combi is prima en kan zich meten met (veel) grotere combinaties zoals compact camera's en grotere gimbals die vloggers b.v. gebruiken. Eigenlijk blijft nu alleen de audiokwaliteit wat achter omdat met deze combi de interne microfoon van de iPhone uiteraard gebruikt wordt. Voor mij nu meer dan prima, en is in principe op te lossen met een externe microfoon.
De Osmo Mobile 3 is misschien net wat te klein en licht uitgevoerd om de grootste (en zwaarste) telefoons te stabiliseren. De iPhone 11 Pro met case geeft iig geen problemen met deze gimbal.
Pluspunt is de usb ingang op de gimbal zodat de smartphone geladen kan worden tijdens gebruik. De batterij van de smartphone zal iig veel sneller leeg zijn dan de batterij van de gimbal tijdens filmen.
Met een prijs van van de €120,- een prima prijs kwaliteit en een aanrader. De Combo voegt wel wat toe. De case en de statiefvoet zijn no-brainers voor de kleine meerprijs.