Asus VivoBook S15 S530FA-EJ335T Review

22 januari 2020, laatste update op 9 mei 2020, 448 views Rapporteer
Product gekocht 0

Fijne laptop, prima prestaties en degelijkheid. Kijkhoekscherm vind ik zelf wat minder

Pluspunten

• Degelijk
  • Erg prettig toetsenbord
  • Prestaties. Speel er zelfs een spel op

Minpunten

• Kijkhoek scherm.

Ik heb goede ervaringen met Asus maar ik koop dan ook niet de budget modellen maar het midden segment.

Deze laptop doet wat ie moet doen, werkt prima, is robuust, bij zware toepassingen wil hij nog wel eens vol de ventilator aangooien maar dat is zelden. Touchpad is ook erg prettig, ik ben niet iemand van de touchpad maar deze gebruik ik toch veel. Accu duur is ook goed, ik heb nog niet geklokt, maar een uur of 8 schat ik zo in.

Scherm moet goed gericht staan, de kijkhoek is minder dan een andere laptop (2012). Dat is dan ook het enige nadeel van de laptop.

Geen bloatware ontdekt.

Deze laptop is prima, verwacht geen top-game laptop hoewel ik hierop sinds tijden weer eens een spel op heb geinstalleerd (Transport Fever 1) en deze trekt hij prima.

Update Mei-2020
Laptop is nu bijna een half jaar in gebruik. Hij bevalt goed. Geen problemen. Door Covid19 wordt ook de webcam veelvuldig gebruikt. Ook deze werkt prima en geeft een mooi beeld. We maken hier gebruik van headsets maar de enkele keer dat we de microfoon van de laptop gebruikte ging ook dit goed. Geluidskwaliteit is prima.
Scherm vind ik nog steeds minder, mijn Asus oude laptop heeft een betere kijkhoek dan deze.

Heb jij ook een Asus VivoBook S15 S530FA-EJ335T?