Huawei Freebuds 3 (Zwart) Review

5 januari 2020, laatste update op 5 januari 2020, 1.180 views Rapporteer

Huawei Freebuds 3 (Zwart)

Dit is een super product, alles werkt naar behoren, Enkel bij volwassenen is de pasvorm niet zo goed, en durven de oortjes uit te vallen, bij tieners zitten ze perfect.
De reikwijdte van de freebuds is ook enorm, en zonder storingen.
Ze worden opgeladen in het opbergdoosje, wat handig is.

Pluspunten

• Helder geluid
  • Batterijduur
  • Handig
  • veranderen van nummer via tikken op oortjes
  • Reikwijdte Bleutooth

Minpunten

• Pasvorm bij volwassenen

De Freebuds thuis ontvangen, en er super blij mee. Laten we ze even testen,
Eerst de app geïnstalleerd, en op meerdere telefoons (OnePlus en Huawei) geprobeerd, en alles werkt prima.
Gewoon met muziek, zalig geluid, en ook de noise canceling werkt prima!
Dan eens geprobeerd met naar de partner te bellen, en omgekeerd, ook daar, een leuke belevenis, niks onduidelijk , mega zuiver.
Het enige wat ik niet zo 'goed' vind is, dat de oortjes bij mij niet goed blijven zitten, zo was ik al eens in de winkel toen plots een van de freebuds uit mijn oor viel (bijna onder een rek)
Het meest van al worden ze door de zoon gebruikt, die helemaal tevreden is van de freebuds, en ook geen last heeft dat ze uit zijn oren vallen.

Heb jij ook een Huawei Freebuds 3 (Zwart)?

Kan je niet van die rubberen haakjes kopen, zodat ze beter blijven zitten?
Geen idee eigenlijk, maar.. aangezien het voornamelijk de zoon is die het gebruikt, en er geen last van heeft, hebben we die ook niet nodig :)
Ik vind het pasvorm punt toch wel echt iets wat rechtvaardigt er minstens een halve ster af te halen.
Waarom doen ze er gewoon niet wat verschillende maatjes rubberen dopjes bij hè. Ik lees overal over een waardeloze pasvorm.