Acer AL1715s (17", 12ms, D-sub) Review
15 maart 2006, laatste update op 15 maart 2006, 350 views
Rapporteer
Algemeen zeer tevreden over dit scherm. Nog nooit problemen mee gehad, meerdere keren meegesjouwt om op andere plekken te gebruiken en nog altijd geen dode pixels. Ik heb 'm destijds voor 200,- gekocht.
Vormgeving is niet spetterend maar voldoende. Heeeele kleine zoem die je normaal niet kan horen alleen als het heel stil is.
Features ben ik helemaal tevreden over zeker voor deze prijs.
Beeld is lekker scherp op 1280*1024 pixels, kan ook lekker fel ;-). Reactietijd is prima en kleuren ook.
Het geheel zit redelijk stevig in elkaar, kraakt een beetje als je het oppakt enzo maar dat mag de pret niet drukken.
Verder zitten er geen speakers in wat voor mij een pluspunt is omdat die kleine speakertjes uit beeldeschermen toch vreselijk zijn en ik liever mijn eigen speakers gebruik.
Pluspunten
- Prijs
- Qualiteit (contrast, pixeldefecten, scherpte beeld etc.)
- Featureset
Minpunten
- Zoem
- Alleen D-sub aansluiting
Features ben ik helemaal tevreden over zeker voor deze prijs.