MS-Tech LU-37PS Zwart Review

27 december 2019, laatste update op 27 december 2019, 207 views Rapporteer
Product gekocht 0

Handig voor extern aansluiten van (oude) IDE en nieuwere SATA 3.5"drives. Ik gebruik hem met name voor het opruimen en archiveren van mijn inmiddels aardige verzameling harde schijven en kan zo gemakkelijk een schijf leeg halen of als archief schijf vullen.Met productie foutje, jammer genoeg.

Pluspunten

• Handig
  • Ondersteund IDE en SATA (niet tegelijkertijd)

Minpunten

• Kwaliteitscontrole: stroom draden omgewisseld

Aansluitingen voor SATA en IDE bijgesloten om zo de een of de ander te gebruiken. Dat was de reden dan ik hem gekocht had: om mijn oude IDE schijven te kunnen gebruiken zonder ze te hoeven in bouwen - wat sowieso ondoenlijk is in een bord dat geen IDE meer ondersteund ;-)

USB 2.0 geen USB 3.0 maar de snelheid is OK-ig (ca 40MB/s) voor wat ik er mee doe.

Ook gemakkelijk te gebruiken met alleen de connector, zonder het kastje. Wel opletten dat je geen kortsluiting maakt. Maar erg handig met veel schijven. De aan/uit knop maakt het gebruik simpel. Onder Win10 worden de schijven direct herkend zodra de stroom er op gaat. Doe je ding, en zet hem weer uit.

Tikje jammer: de SATA stroomkabel was verkeerd gemonteerd (rood/geel 5/12V zat omgedraaid) maar dat was simpel opgelost.

Heb jij ook een MS-Tech LU-37PS Zwart?