Rowenta Air Force Flex 760 RH9574 Review

24 december 2019, laatste update op 14 januari 2020, 2.697 views Rapporteer

Heel veel accessoires bij zitten. Ik was hierdoor blij verrast. De kleur vind ik niet echt oranje, eerder bruin-metallic/ koperkleurig, maar dat is een detail.

In elkaar zetten is eenvoudig.
Bij gebruik op tegels, laminaat, tapijt en een hoogpolig kleed toch voldoende zuigkracht.
Het gebruik van de Flex-steel is handig.

Pluspunten

• zeer veel accesoires
  • wendbaar
  • Flex-steel
  • maakt bij lage zuigkracht toch goed schoon

Minpunten

• accuduur bij hoge zuigkracht
  • hij lijkt in het begin zwaar (even wennen)

Mijn eerste indruk nadat ik de doos opende was dat er wel heel veel accessoires bij zitten. Ik was hierdoor blij verrast. De kleur vind ik niet echt oranje, eerder bruin-metallic/ koperkleurig, maar dat is een detail.

Het in elkaar zetten van de stofzuiger is vrij eenvoudig.
Na de stofzuiger eerst opgeladen te hebben ben ik hem gaan gebruiken op verschillende ondergronden zoals tegels, laminaat, tapijt en een hoogpolig kleed. Het valt op dat hij zelfs bij een lage stand toch ruim voldoende zuigkracht.
Het gebruik van de Flex-steel is wel enorm handig voor het stofzuigen onder stoelen banken en tafels. Het gewicht van de stofzuiger lijkt in het begin wat zwaar, echter valt het na een paar keer gebruiken niet eens meer op.
Ik gebruik de stofzuiger met regelmaat. Ophangen in de buurt van een wandcontactdoos is dan wel een must.

Ondanks de grote hoeveelheid accessoires mistte ik toch iets toen ik de auto schoon wilde maken van binnen, namelijk een stevige kierenzuigmond. Nu zit er wel een soortgelijke accessoire bij, maar heb liever een minder flexibel exemplaar.
Bij het flexibele deel moest ik de zuigkracht wel maximaal zetten omdat anders niet al het vuil werd opgezogen. Het viel me toen wel op dat hij bij de hoogste zuigkracht dan wel snel een lege accu heeft.

Heb jij ook een Rowenta Air Force Flex 760 RH9574?

Mooi apparaat, maar wat een geld zeg. Voor de helft heb je een Miele met snoer.