LG 24MP59G-P Zwart Review
23 december 2019, laatste update op 2 januari 2020, 396 views
Rapporteer
Product gekocht
Mooie vervanging van 2 oudere 22"monitoren.
Heb lang gezocht naar geschikte vervanging.
Belangrijk was een goede prijs/kwaliteit, ik ga geen € 500,- uitgeven aan een monitor.
Een 1920x1080 resolutie met 75herz was daarmee voor mij voldoende. Ben zeer blij met deze schermen.
Pluspunten
- Scherpe prijs
- Mooi beeld
- Geschikt voor gaming
- 75 Hz
Minpunten
- geen vesa-beugel aansluiting aan achterzijde
- Niet in hoogte verstelbaar
Eindelijk mijn 2 oude 22" LG TN-schermen vervangen, die toch alweer +/- 10 jaar oud waren.
Heb lang gezocht naar geschikte vervanging, waarbij voor mij een goede prijs/kwaliteit het belangrijkste was; ik ga geen € 500,- uitgeven aan een monitor.
Aangezien mijn vorige schermen ook van LG waren en na 10 jaar nog perfect waren, ben ik uiteindelijk bij de LG 24MP59G-P uitgekomen.
Een 1920x1080 resolutie op een IPS scherm met 75 herz was daarmee voor mij voldoende. Ben zeer blij met deze twee 24" monitors.
Na een test deze twee schermen aan mijn AMD R9 280X gehangen en één van mijn oude schermen (22" met 1650 x 1050) erbij geprikt. Windows draaide met wat kleine aanpassingen verrassend leuk op 3 schermen.
Maar... Eyefinity liep niet 99 op 100 keer vast doordat niet alle schermen dezelfde resolutie hadden.
Resultaat; recentelijk een derde 24MP59G-P monitor aangeschaft. Na wat additionele moeite met settings, kan ik middels Eyefinity gamen op 3 schermen.
Battlefield 5, Farcry 5, Evil Within 2, allemaal belachelijk gaaf om te spelen :-)
Ik ben verkocht aan het scherm, maar ook aan mijn triple-monitor setup!
Nu mijn meubel tweaken waarop de monitors staan om zo de juiste schuine hoek te creëren.