€ 99,- bij All In One Systems

Logitech G502 Lightspeed Review

16 december 2019, laatste update op 26 november 2020, 1.091 views Rapporteer

Ik kom van G502 Hero en qua vorm is muis perfect voor mij en toch wel handig draadloos.

Maar GHUB software is verschrikkelijk stukje software en onbegrijpelijk dat ze LGS heb vervangen door dit misbaksel.

Software alleen al haalt bij mij het plezier van upgrade naar draadloos flink omlaag.

Pluspunten

• Vorm

Minpunten

• GHUB
  • Kwaliteit muisknoppen

3 van 5 sterren (Voldoende)

[Edit]
Na kleine 5 maanden begint de rechtermuisknop het langzaam al te begeven, wil soms de klik niet registreren of als ik muisknop ingedrukt houd hij na 1,5/2 seconden op de klik te registreren.

Ik kan na dit kleine half jaar eigenlijk alleen nog de bedraade versie van G502 aanraden, door het complete redesign om de G502 draadloos te maken (en even zwaar) is de kwaliteit van de onderdelen in mijn ogen duidelijk achteruit gegaan.

[Edit 2]
Na nog geen jaar deze muis te hebben gehad, zijn de switches van de muisknoppen compleet kut, dubbel klikken, niet registreren of muisknop ingedrukt houden is helemaal een ramp geworden, niet meer fatsoendelijk mee te werken, wat een enorme tegenvaller.

Heb jij ook een Logitech G502 Lightspeed?

hallo, blijkbaar heeft dit model erg veel problemen met de muisknoppen (dubbele klik etc). had je dit ook bij de Hero?
Nee bij de Hero geen last van gehad, is nu in bezit van broertje en die heb ik er nog nooit over horen klagen. Ik weet niet of de switches die er inzitten anders zijn dan de Lightspeed of dat ik pech heb.
Zeker geen pech! Ik had er twee tegelijk gekocht, beiden vertoonden na 3 maanden gebruik dezelfde problemen. Garantie geclaimd, 2 nieuwe terug gekregen.. En wat denk je, 3 maanden later weer hetzelfde gezeik. De bedrade variant heb ik al jaren en heeft dit niet ;)