Bose SoundSport Free Wireless (Blauw, Geel, Wit) Review

13 december 2019, laatste update op 13 december 2019, 443 views Rapporteer

De geluidskwaliteit is wat je kunt verwachten van Bose ontzettend goed bij deze earbuds.

Pluspunten

• Goede kwaliteit
  • Handig opbergdoosje
  • MacOS support
  • Goede batterij
  • Automatisch verbinden

Minpunten

• Beetje lomp
  • Af en toe synchroniseren ze onder het luisteren.
  • Geen noicecancelling
  • Bellen alleen aan rechterkant met lage kwaliteit
  • Sommige videoapps audiovertraging

Dit is mijn eerste review. Dus hopelijk is het duidelijk genoeg! :)

Ik heb deze earbuds aangeschaft omdat ik iets wou zonder een draadje, wat voor onder het sporten een stuk handiger is. Ik gebruik ze nu ongeveer een maand en ik ben er erg tevreden mee.

Voordelen:
  • Ze hebben een mooi helder geluid met een goede bass, wat je van Bose verwacht.
  • Daarnaast zit er een handig opbergdoosje bij waarin de oortjes worden opgeladen.
  • Ze zitten goed in je oren en vallen er niet zo snel uit. Zolang je er niet aanzit.
  • De earbuds hebben geen Windows support. Gelukkig heb ik een Macbook en daar werken ze wel op!
Nadelen:
  • Ze zijn een beetje lomp. Zoals andere reviews aangeven steken ze in vergelijking tot andere wireless buds wel wat meer uit je oor. Dit kan een nadeel zijn voor als je er een keer per ongeluk tegen aanstoot. Wat mij één keer is overgekomen, toen viel mijn ene oortje ook uit mijn oor. Gelukkig kunnen ze wel tegen een stootje.
  • Er zit geen noice cancelling in zoals beschreven staat in de specificaties. Wat niet perse erg is. Veel oortjes zijn al omgeving's dempend, maar is bij deze wat minder het geval in mijn optiek. Je hoort met muziek op nog wel wat om je heen, zeker als je rustige muziek luistert en dit kan in een rumoerige omgeving wel vervelend zijn.
  • Soms synchroniseren beide oortjes met elkaar onder het luisteren van muziek of het bekijken van een video. Dan valt het geluid maar heel even weg. Dit duurt meestal maar 1 seconden, dus is het niet heel erg.
  • Het is een bekend probleem dat er een audiovertraging kan zijn bij het kijken van video's. Op Youtube en Netflix heb ik daar geen last van. Maar komt het wel voor als ik in mijn internetbrowser een video kijk. Dus als je dat veel doet, kan dat best vervelend zijn.
Conclusie:
Als de nadelen niet heel erg zijn voor de gebruiker dan zijn dit uitstekende oortjes! Ik ben er zelf i.i.g erg tevreden over omdat deze oortjes mij veel luister plezier geven. Qua prijs ben je wel wat kwijt, maar vind ik dat ze het geld waard zijn!

Heb jij ook een Bose SoundSport Free Wireless (Blauw, Geel, Wit)?