€ 137,- bij Coolblue.nl

Philips Wake-Up Light HF3532/01 Review

4 december 2019, laatste update op 23 april 2020, 953 views Rapporteer
Product gekocht 0

Heeft niet gewerkt voor ons. Wakeup light gekocht (vooral voor mijn vrouw) met de hoop dat we 's ochtends makkelijker wakker zouden worden. Helaas vandaag teruggestuurd.

Pluspunten

• Voel kwalitatief aan
  • Simpele bediening

Minpunten

• Ergonomie, plaatsing én functie knoppen
  • Prijs
  • Wordt er niet wakker door!!!
  • Geen FM radio
  • Niet fel genoeg

2 van 5 sterren (Slecht)
Begin november aangeschaft voor even.... . We hebben al enige rijd rondgekeken naar een wake-up light. Eindelijk hebben we gedurfd om te stap te maken.

Installatie verliep gemakkelijk, daarop geen opmerkingen. Inpluggen en klaar.

Verder zitten rondom de wake-up light knopjes waarvan de plaatsing niet altijd even logisch of handig is. Bijvoorbeeld wekker 1 zit links en nummer 2 rechts... en tevens zitten er andere knopjes op de voorkant. Soort wekker is niet per wekker in te stellen en is daardoor voor beiden wekkers gelijk.

Eerste ochtend: We hebben vol verwachting ons wekker ingesteld en volgende ochtend werd ik gemakkelijk wakker maar veels te vroeg, ik werd wakker ongeveer na 1 minuut dat het licht ging beetje branden. Ondertussen sliep mijn vrouw rustig door. Helaas werd ze ook niet wakker bij het velse licht. Ik was al klaar wakker en kon het niet geloven. Uiteindelijk ging de wekker... geluid en ja toen werd ze wakker.

We hebben iets langer dan een week geëxperimenteerd en toch besloten om de wake-up light terug te sturen. Werkt niet geheel zoals we hadden gehoopt en 120 euro vonden we toch iets te veel voor een gadget waar we andere verwachtingen hadden.

Samengevat, leuke gadget als je er wakker van wordt maar wegens de prijs absoluut geen aanrader.

Heb jij ook een Philips Wake-Up Light HF3532/01?