Motorola Moto G7 Power Zwart Review
15 november 2019, laatste update op 8 juli 2020, 623 views
Rapporteer
Product gekocht
Iedere persoon heeft zijn eigen eisen en wensen. Deze telefoon was voor mij het beste. Deze telefoon is rap genoeg met een uitstekende accuduur.
Pluspunten
- Prijs/kwaliteit
- Batterijduur
- Snelheid
- USB-C
Minpunten
- Geen 5GHz-wifi
- Updatebeleid
- vingerafdrukscanner
Deze telefoon is ronduit fantastisch. Ik heb telefoons gehad van 750+ en telefoons van 200+, maar deze telefoon is voor mijn eisen het beste. Dat het scherm weinig pixels heb is voor mij niet erg, dit merk ik niet. Dat de telefoon geen 5GHz WiFi heb is voor mij ook geen probleem want ik zit 24 uur op 4G. Het enige wat bij mij van belang was, was de batterij. Ik wil geen telefoon die ik 's avonds weer moet opladen. Deze telefoon laad ik eens in de 5 dagen volledig op. De camera vind ik voldoende voor de simpele foto's. Je kan de modus zetten op automatisch, maar als je handmatig de instellingen aanpast voor de juiste belichting en dergelijke heb je haarscherpe foto's Ik zocht niet naar een telefoon met een goede camera, want ik heb een losse systeemcamera. Muziek luister ik met draadloze oordopjes, bellen doe ik wel vaak op luidspreker en dan is het geluid prima. De vingerafdrukscanner aan de achterkant werkt helaas niet zo heel goed, vaak zat dat die hem pakt hoor, maar bijv met lastpass werkt echt minder op de momenten dat het moet werken.Bij de telefoon kreeg ik ook een siliconen hoesje en met dit hoesje erbij vind ik het toestel niet te groot, en ook niet zo zwaar ondanks de 5000 mah accu.