€ 54,90 bij bol

Corsair Harpoon RGB Wireless Gaming Mouse Review

13 november 2019, laatste update op 13 november 2019, 637 views Rapporteer
Product gekocht 0

Leuke kleine muis, maar waardeloos product.

Pluspunten

• klein

Minpunten

• Bluetooth
  • materiaal
  • accu niet vervangbaar
  • RGB kan je niet uitschakelen in BT mode
  • haperend in BT mode.

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Je zou denken dat het kwalitatief goed en premium is voor het geld die je betaald, maar helaas is dat niet het geval. Dit product is net niet af meest waar ik mij aan erger is tekortkomingen bij het gebruik van Bluetooth. Onder Bluetooth kan je de kleuren van je RGB niet aanpassen, werkt de iCue niet, je ziet je batterij level niet en wat heel erg storend is: als je Bluetooth headphones gebruikt dan begint deze muis ineens te stotteren en is moeilijk te besturen. Gebruikte accu is ook niet vervangbaar want in mijn opinie slecht is.

Heb jij ook een Corsair Harpoon RGB Wireless Gaming Mouse?

Je plaatst een review over een muis, maar beoordeeld enkel de bijzaken en niet de hoofdfuncties van het apparaat. Daarnaast vermeld Corsair op hun website het volgende: "iCUE support available via 2.4GHz wireless or USB wired mode only" en wordt er nergens beweerd dat de accu vervangbaar is.

Je koopt toch ook geen auto zonder dakraam, om vervolgens te klagen dat er geen dakraam in zit?

Dit betreft overigens een "gaming" mouse, m.i. hadden ze bluetooth ondersteuning gewoon achterwege moeten laten gezien responsiveness/interferentie over het algemeen stukken beter zijn via 2.4/bekabeld. Mijn tip: gebruik geen bluetooth.
Bijzaken? Accu niet vervangbaar, product voelt erg cheap aan, Bluetooth die slecht werkt.
Overigens jouw vergelijking met een auto slaat als een knakworst op een natte doek.
Vergelijk het met een smartphone, er staat nog steeds bij veel reviews dat de accu's wel/niet vervangbaar zijn. Maar goed als jij dit muisje wilt kopen, dan zou ik dat zeker doen, maar kijk ook even naar andere reviews :)
Je valt over zaken waar niet mee geadverteerd wordt en over zaken die duidelijk vermeld worden, dat maakt de review grotendeels irrelevant maar mijn vergelijking des te minder. V.w.b. bluetooth interferentie bij gelijktijdig gebruik van een headset: daar valt enkel in beperkte mate iets aan te doen door de producent, vandaar dat 2.4/5ghz onder gamers geprefereerd wordt, zie bt meer als een gimmick.

De reviews zijn over het algemeen zéér positief, en vind de 1 ster o.b.v. zaken die er niet of in beperkte mate toe doen zonder in te gaan op precisie, comfort, grip, knoppen, software, lag, rechts/linkshandig iets voor de review sectie van de MediaMarkt, niet Tweakers.
Dus omdat de reviews positief zijn mag je geen slechte dingen zeggen. Het spijt me dat je corsair aandelen aangetast worden door een eerlijk en kritisch review, maar het is helaas niet anders. Btw je slaat de plank kompleet mis w.b. reviews, geloof wat je wilt geloven, fijne feestdagen.