Marantz M-CR611 Melody Media Zwart Review

10 november 2019, laatste update op 10 november 2019, 311 views Rapporteer
Product gekocht 0

Compleet waardeloos apparaat, NIET. KOPEN.

Pluspunten

• Niets

Minpunten

• Geen verbinding
  • Elke keer updates uitvoeren
  • Geen service van Marantz

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Compleet waardeloos apparaat, heb al 2 jaar in de kast staan. Moet telkens updates uitvoeren en doet het nog niet. Ruim €400,- weggegooid. Koop het NIET. De app is super slecht en de handleiding zijn geschreven door techneuten. Uiterst klantonvriendelijkheid. Heel veel spijt van deze aankoop. Zelfs 1 ster is teveel.

Heb jij ook een Marantz M-CR611 Melody Media Zwart?

Arno, vervelend hoor! Ik ben alleen erg benieuwd naar de handelingen die je uitgevoerd hebt om de set werkend te krijgen. Heb je overwogen om hem terug te sturen voor garantie?
Wat kun je wel met het apparaat?
Je hebt nu een review gemaakt om, zoals het lijkt, je gal te spuwen. Volgens mij heb je zelfs de moeite genomen om een account aan te maken.
Laat je helpen door de community en open een topic. Daar heb jij, de community en misschien het apparaat meer aan!
Beste bv Zwolle,
Ik heb zeker 10 keer firmware updates uitgevoerd, heb contact gehad met Marantz. Stekker eruit en opnieuw laten opstarten. Telkens valt de wifiverbinding uit. Telkens doet het apparaat het weer enkele weken. Overigens de app die je moet gebruiken wordt beoordeeld met 1,8 sterren. Dus er zijn meer mensen met negatieve ervaringen. Ik heb vele apparaten in mijn leven ingesteld maar de Marantz slaat alles. Het klopt dat ik mijn oordeel duidelijk verwoord maar volgens mijn mening is daar niets mis mee. Ik kan er niets anders van maken.
M vr gr
Arno

[Reactie gewijzigd door op 26 juli 2024 09:32]

Ik heb het apparaat al bijna 2 jaar en ben er klaar mee. Er zijn vele negatieve ervaringen met dit apparaat mn het “gebruiksgemak”. Van Marantz mag je meer verwachten en gezien de prijs vind ik het uiterst teleurstellend. Na 2 jaar nog steeds firmware updates nodig om het aan de praat te krijgen wat nog niet lukt. Wifi valt continue uit, als enige apparaat in mijn huis.
Kortom een miskoop.

[Reactie gewijzigd door op 26 juli 2024 09:32]