Nokia 6500 slide Zwart Review

28 mei 2010, laatste update op 28 mei 2010, 64 views Rapporteer

Heb deze telefoon nu ongeveer 1 jaar in gebruik. Houd me nog best tevreden! Om je even wegwijs te maken een paar specificaties van deze telefoon: Gewicht: 123 gram Spreektijd: 360 minuten Standytijd: 320 uur Data: GPRS en EDGE Datadiensten: MMS, WAP, Email en HTML Geheugen: 20MB (uitbreidbaar met microSD) Resolutie sherm: 240x320 met 16777216 kleuren Telefoon draait op het Symbian OS S40 Camera: 3.2 Megapixel met led flitser Verder heeft de Nokia 6500 Slide nog Bluetooth aan boord. Als eerste wil ik even een groot nadeel aan deze telefoon geven; Het heeft een bekend probleem met de geheugenkaart, deze pakt hij niet (goed). Als je de telefoon dus wilt gebruiken voor MP3 speler of dergelijke, raad ik je een ander toestel aan! Camera is niet...

Heb deze telefoon nu ongeveer 1 jaar in gebruik. Houd me nog best tevreden!

Om je even wegwijs te maken een paar specificaties van deze telefoon:
Gewicht: 123 gram
Spreektijd: 360 minuten
Standytijd: 320 uur

Data: GPRS en EDGE
Datadiensten: MMS, WAP, Email en HTML

Geheugen: 20MB (uitbreidbaar met microSD)
Resolutie sherm: 240x320 met 16777216 kleuren

Telefoon draait op het Symbian OS S40
Camera: 3.2 Megapixel met led flitser

Verder heeft de Nokia 6500 Slide nog Bluetooth aan boord.

Als eerste wil ik even een groot nadeel aan deze telefoon geven;

Camera is niet echt 100% wat we van Carl Zeiss verwachten, foto's zijn redelijk, als de telefoon maar zijn tijd krijgt om deze goed scherp te kunnen stellen. Een snel foto'tje binnen een seconde is dus onscherp! :/

Ik ben wel tevreden over o.a. de slide, deze slide gewoon lekker, zelfs als er een beetje zand tussen zit.

Bereik is ook erg goed. (In iedergeval met de KPN simkaart die ik gebruik)
Toetsen zijn goed in te drukken, en niet te klein.

Weinig last van een vastloper, heel soms, maar dan herstart de telefoon uit zichzelf.

Verder krijgt de Nokia 6500 Slide een 6.8/10 van mij

Heb jij ook een Nokia 6500 slide Zwart?