Sony HT-ZF9 Review

6 november 2019, laatste update op 6 november 2019, 821 views Rapporteer

Pluspunten

• Mooi minimalistisch design
  • mooi geluid
  • krachtige bass
  • eenvoudig aan te sluiten
  • Spotify ondersteuning
  • af met rear speakers

Minpunten

• geluid komt nog steeds van voor ( niet van boven )
  • rear speakers must have!
  • totaal plaatje prijzig
  • enkel 2 HDMI IN

Mooie soundbar, met niet al te veel poes pas. Als eerst de soundbar los gekocht en was erg te vrede over het geluids kwaliteit. Na onderzoek toch besloten om ook de rear speakers erbij aan te schaffen voor de volledige ervaring. Totaal plaatje is wel erg prijzig, voor het zelfde geld heb je ook een prachtig setje met losse bodem en receiver. Voor mij was de keuze toch snel gemaakt vanwege de ruimte en gemak wat zo een soundbar met zich mee.brengt.

Geluiden komen goed naar voor en stemmen zijn goed te horen. bass is mooi te regelen en er is zit een nacht functie op. De baas is erg krachtig en gebruik de helft nog niet eens met de hoop dat ik mijn buren niet gek maak. hoewel het atmos ondersteund en speakers zou hebben om dit na te boosten klinkt het voor mij niet van boven maar gewoon van voor. met de rear speakers voelt het wel meer of het van alle kanten af komt. als ik neutraal in het midden van de bankstel zit voelt het wel of het ven onder/midden af komt. Klinkt misschien raar maar ik weet niet hoe ik het beter kan uitleggen. De koppeling ging gemakkelijk. plug en play en heb na 10 minuten van het uitpakken al kunnen genieten van het mooie setje.

inmiddels een maand in huis en geniet nog elke dag. voornamelijk met films die inderdaad Dolby atmos of 7.1 ch uitzenden.

Heb jij ook een Sony HT-ZF9?