MadCatz Cyborg Gaming amBX Lights Review

YouriHL
5 november 2019, laatste update op 5 november 2019, 324 views Product gekregen

MadCatz Cyborg Gaming amBX Lights

Presentje van werk. Ik zocht een toevoeging qua RGB-licht voor in mijn studio. Ik heb gekregen waar ik naar zocht. Ben prima tevreden.

Pluspunten

• Lichtgewicht
  • Gedurfd concept van een 'dying breed'
  • Voldoende licht
  • Perfecte toevoeging voor een feestje of een get together

Minpunten

• Voelt een beetje fragiel aan
  • Vaste stand niet perfect bij resonantie
  • Plaatsing aansluiting (usb + AC) niet ideaal

Ik ben niet zo heel goed in een review schrijven wat niet met mijn hobby te maken heeft, dus ik houd het erg kort. Ik heb deze gadget van mijn werk meegekregen onder het mom van een presentje. Ik kan dus niets zeggen over de prijs.

Ik draai de volledig bijgewerkte Windows 10, te weten 19H2 oftewel 1909. De Fall 2019 Update.

Na een Reddit post te hebben gelezen, de drivers/software geïnstalleerd en een en ander aangepast in het register. Vrij makkelijk, daar heb je absoluut geen hoge ICT-kennis voor nodig, zoals onderstaande gebruiker stelt. Het is een kwestie van domweg lezen en de exacte stappen volgen. Ter info, ik heb het boekje nog niet eens uit de seal gehaald. Is ook niet nodig, als je de Reddit post leest:
- https://www.reddit.com/r/...cyborg_lights_windows_10/

(deze post is ook bruikbaar voor alle andere amBX producten)

amBX zou niet meer werken volgens vrijwel iedereen op het internet, maar ik heb de afgelopen jaren verschillende producten getest en ook zelf in gebruik genomen met amBX technologie en ik heb nog geen enkele keer iets niét aan het werk gekregen.

Zo ook deze Cyborg amBX. Het werkt gewoon zoals het bedoeld is. Veel mogelijkheden om in te stellen zijn er niet, maar de settings die er zijn, zijn erg makkelijk.

Ik zal deze mini-review wellicht later nog eens beter invullen dan wel aanpassen vergezeld met wat foto's en/of filmpjes.

De reden van 'aanschaf' is dat ik wat bij-licht wil voor in mijn studio, zeker als ik weer eens live draai.

Al met al een leuke gadget, waarbij ik niet snap waarom men er zo negatief over is. Is het dan een impulsaankoop van onderstaande Tweakertjes geweest en kan men niet lezen ?

Het staat hier nu anderhalf uur te flitsen, geweldig.

Heb jij ook een MadCatz Cyborg Gaming amBX Lights?