Wordt verwacht

Huawei P30 lite (4GB, 128GB opslag) Zwart Review

5 november 2019, laatste update op 6 november 2019, 751 views Rapporteer
Product gekocht 0

Super toestel of toch niet ?

Pluspunten

• Super snel
  • Software
  • Game toestel
  • Hisilicon Kirin 710 CPU/GPU 2,2GHz 8cores
  • Super dun en licht design
  • 4GB RAM
  • Camera voor 24MP
  • Camera achter 32MP

Minpunten

• Scherm is super kwetsbaar
  • Action kwaliteit glas
  • Zonder hoesje snel kapot
  • Met hoesje dik en lelijk

3 van 5 sterren (Voldoende)
Heb de telefoon gekocht bij mediamarkt, na 2 weken viel de telefoon uit mijn zak, het hoesje dat de winkel mij aanraden klapte open terwijl mijn telefoon viel en mijn scherm was gebarsten.

Heb de winkel gebelt die wouden dit repareren voor een prijs die zo hoog was dat ik net zo goed een nieuwe kon kopen

als je om deze telefoon een PANZER-RUBBER doet dan is dit een super telefoon, zonder bescherming kan je net zo goed je eigen ruiten ingooien.

Ook mijn vrienden/kennisen kring hadden deze telefoon, ook hun waren f***ed, op 1 iemand na die zo slim was om de RUBBERPANZERRR!!! te kopen :+

Heb jij ook een Huawei P30 lite (4GB, 128GB opslag) Zwart?

Onterechte, zeer negatieve "review"! Bij elke telefoon kan het scherm kapot gaan als deze ongelukkig op de grond terecht komt. Dit kan je hoogstens jezelf verwijten, maar niet de Huawei P30 Lite!
Alle genoemde minpunten slaan helemaal nergens op!
Ik heb veel telefoons gehad en een x aantal wel eens laten vallen, nog nooit is mijn scherm zo snel stuk gegaan als deze en dat met een hoesje er om heen die Huawei heeft aangeraden.

Ik kocht de telefoon om zijn super spec's en ik vindt de design egt super mooi, dun, en licht.
Persoonlijk de mooiste telefoon van toen der tijd kwa specs en design.
maar helaas erg kwetsbaar.

Bij een X aantal mensen die de telefoon hebben gekocht verschenen er zwarten vlekken onder het glas op het scherm die er niet meer uit gaan, ook dit probleem ben ik nog nooit tegen gekomen bij anderen mobie's.

1 ster is erg overdreven daar ben ik het mee eens en al zal dit updaten na 3 steren.
Het glas, zoals bij eigenlijk elke telefoon, is krasbestendig. Niet valbestendig. Sterker nog: krasbestendigheid gaat vaak ten koste van valbestendigheid. Het is immers chemisch gehard glas (Gorrilla Glas). Er is geen telefoon behalve telefoons met polymeer-schermen, die daar goed tegen kunnen. Zelfs CAT "bouw" telefoons kunnen hier niet goed tegen en hebben grote opstaande rubberen randen om dit te voorkomen (en een profiel waardoor ze de neiging hebben face-up te vallen).

Het advies: "niet laten vallen" is mogelijk al gevallen (ik doe niet aan hoesjes)
@Umbrah Thanks voor de reply zo leer je nog is wat, *Tip* Stop je telefoon niet in de zakken van je vest hahaha |:(