HTC HD2 Zwart Review
Als je het toestel uitpakt denk je: WOW die is groot. Hij is wel erg dun, dus in je broekzak gaat het makkelijk. Voor mij is hij fijner dan de Nokia N73 die ik hier voor had, simpelweg omdat ik geen uitgelubberde broekzakken krijg in mijn pak. Windows mobile: Positief: het start op Negatief: het start op Genoeg over windows mobile. Voor een toestel met zo'n soort OS is het in het geheel niet slecht. Nog nooit heb ik een toestel vastgehad met WM waar ik niet non-stop het gevoel had dat hij het niet aan kon. HTC sence is niet perfect, via bluetooth vanuit je album versturen zou een handige optie zijn. Dit kan dan wel via verkenner, maar vind je foto maar eens terug als je er een aantal hebt geschoten. De "weer" feature op je achtergrond (na...
Pluspunten
- groot scherm
- snel
- mooi
- snel en veel updates vanuit HTC (ook voor Vodafone branded)
- veel dingen zijn goed
Minpunten
- windows mobile
- HTC sence is nog steeds niet volwassen
- toetsenblokkering zit bij de zelfde knop als ophangen, geen knop voor programma afsluiten (zoals bij touch pro 2)
Als je het toestel uitpakt denk je: WOW die is groot.
Windows mobile:
Positief: het start op
Negatief: het start op
Genoeg over windows mobile.
De "weer" feature op je achtergrond (na ROM update voor de eerste modellen) is heel mooi, en ik ben te spreken over de shortcuts.
Het is een super scherm, de foto's zijn voor een telefoon best mooi, de film functie is best ok.
Je kan direct je video naar youtube uploaden, al is het mij nooit gelukt en krijg ik altijd een error.
De speaker functie tijdens bellen is zeer slecht, maar met normaal bellen is het weer super.
Voor mij is er altijd iets geweest met al die telefoons, maar toch houd ik aan deze een goed gevoel over.
Daar naast loop ik niet tussen alle iPhones die voor mij echt "ik snap niks van telefoons" uitstralen.
Ik heb een collega er een aanbevolen, en die heeft nog geen negatieve punten gevonden. Iets minder kritisch denk ik.