Samsung LC43J890DKU Zwart Review

29 oktober 2019, laatste update op 15 juni 2022, 538 views Rapporteer

Op zoek geweest naar een UW breedbeeld scherm in dit formaat (32:10 /32:9) voor kantoor/thuiswerk. Getwijfeld tussen 49" 1440 uitvoering en 43" 1200 verticale resolutie. Gekozen voor de kleinere 43" (15 - 20 cm minder breed) en lijkt mij de juiste keuze voor de standaard bureel met gewone diepte.

Pluspunten

• Formaat
  • beeldkwaliteit
  • USB C
  • USB HIB

Minpunten

• Samsung EasySettingBox soft

Ideaal scherm voor kantoor toepassing! Ik was direct gewend aan het brede formaat!
USB-C 3.1 incl. docking functie is een grote meerwaarde. Hiermee kan je nu ieder recent toestel docken en wordt je laptop op hetzelfde moment geladen. Ik gebruik wel Microsoft PowerToys ipv de Samsung tool om verschillende vensters naast elkaar te plaatsen. (PowerToys is nu in preview maar zal in een van de volgende updates standaard zijn) Samsung heeft problemen met o.a. Chrome wat perfect lukt in PowerToys. Enige vensters die ik niet automatisch geplaatst krijg zijn de RemoteApps.
Beeld is zeker in orde, kleur, contrast en helderheid voldoen aan mijn verwachtingen.
Aanrader voor wie een goed scherm wenst voor kantoor en gewoon breder scherm. Geen gamer dus daar kan ik geen uitspraak over doen

Heb jij ook een Samsung LC43J890DKU Zwart?