Fossil The Carlyle HR Gen 5 Smoke Stainless Steel Zilver (Zilver) Review
25 oktober 2019, laatste update op 25 oktober 2019, 138 views
Rapporteer
Mooi ogend horloge met een strak design, makkelijke installatie van horloge, veel apps om erop te zetten icm smartphone, ingebouwde luidspeakers perfect icm Spotify. Batterijduur is redelijk, mag altijd langer, hangt erg af van je persoonlijke instellingen in always on display. Zeer handig in dagelijkse leven, werk/sport/thuis, gewoon top.
Pluspunten
- Design
- Helder scherm
- Persoonlijke afstelling
- Waterdicht
Minpunten
- Zwarte rand op wijzerplaat
- Batterij
Nu ongeveer drie weken om de pols en het voelt enorm goed aan.Het horloge oogt niet direct als een smartwatch, krijg hier veel complimenten over.
Insallatie van horloge icm smartphone gaat makkelijk en is duidelijk omschreven in de uit te voeren handelingen.
GPS,NFC,fitness,tracking,hartslagmeter en nog veel eer apps om erbij te zetten. Je kunt deze smartwatch zo persoonlijk maken als je zelf wilt, apps overnemen van je smartphone waaronder Spotify icm de ingebouwde luidspeakers is perfect.
Batterij verbruik zal afhangen van eigen instellingen, welke modus kiest en welke functies je kiest. Bij mij gaat de batterij bij full options,always on display, ongeveer een dag mee. opladen doe ik in de auto, dat gaat ook lekker snel,zodat ik op het werk een volledig opgeladen smartwatch heb. In de andere stand, uitgebreid, gaat de batterij ongeveer dubbel zolang mee, zeg maar twee dagen.
Ik was een beetje sceptisch of een smartwatch als deze in het dagelijkse leven, werk/sport/thuis een leuke toevoeging kan zijn. Maar na deze weken ben ik geheel positief gestemd, ik zou hem niet meer willen missen. Mail,berichtjes, muziek,weer en nog veel meer, allemaal in een horloge.