Fossil The Carlyle HR Gen 5 Black Silicone Zwart (Zwart) Review
24 oktober 2019, laatste update op 24 oktober 2019, 121 views
Rapporteer
Een heel goed horloge.
Lekker snel. Draagt licht en is waterdicht, wat hem geschikt maakt om mee te sporten, ook wanneer het regent.
Minpunten
- Android Wear blijft wat log
Dit horloge is zeker niet mijn eerste smartwatch, wel mijn favoriet tot nu toe. De klok zit lekker om de pols, het gewicht is prima, je voelt dat je iets om je pols hebt, maar hebt niet het idee dat je iets zwaars draagt. Het instellen van het horloge is appeltje eitje, zeker als je al eerder horloges met Google Wear hebt gehad. De mogelijkheden voor watchfaces zijn bijna eindeloos. Het enige wat me tegenviel was de batterijduur. Niet dat die slecht is, maar door de advertenties verwachtte ik meer. Ik ben iemand die bluetooth heel de tijd aan wil hebben, het display altijd aan, gebaren staan uit, hartsensor staat uit, daarnaast gebruik ik het horloge om mijn hardlopen bij te houden (weliswaar met een andere app erop, maar goed, het werkt het echt super), maar als je al deze instellingen wilt, heb je niets aan de batterijprofielen die op het horloge aanwezig zijn. Maar al met al, haal ik het horloge om 6:30 van de lader, gaat hij er rond 23:30 weer op en heb ik nog steeds 30% batterij over. Dus klagen doe ik niet. In combinatie met nog wat apps die je zo kunt downloaden uit de Play Store is dit horloge een echte topper en zoals ik al eerder zei, op dit moment mijn favoriet (heb hiervoor 5 verschillende smarwatches van andere fabrikanten gedragen).