LG G7 ThinQ Blauw Review
Mooi design ligt lekker in de hand, Heeft voor een telefoon goede audio met bas.
Ik vind zelf de accuduur prima, mooi scherm en lekker snel. Ik heb hem nu een jaar en geen achteruitgang met de prestaties. dubbele camera mooie foto's. Heeft wel software bugs gehad.
Pluspunten
Audio Camera Snelheid Prijs/kwaliteit Bij ouderdom, weinig achtergang Scherm
Minpunten
OS/Software Geen duo sim Niet stof vrij
Ik vind zelf de accuduur prima, mooi scherm en lekker snel. Ik heb hem nu meer dan een jaar en geen achteruitgang met de prestaties. dubbele camera mooie foto's. heeft ruime opslag met uitbreid mogelijkheden. jammer dat er geen 2 simkaarten in kunnen.
Behuizing is sterk, een aantal keer laten vallen, geen scheuren of barsten. een simpel hoesje natuurlijk wel aangeraden.
Na een update viel het spontaan uit en bleef het rebooten als er een simkaart in zat of geplaatst werd.
Dit was een grote fout van van LG zelf, heeft lang geduurd voordat ik het weer kon gebruiken.
Beoordeel deze review:
Misschien even de zin fixen:
Dat 'van van LG' moet zoiets zijn als 'fout van LG' neem ik aan?Dit was een grote van van LG zelf, heeft lang geduurd voordat ik het weer kon gebruiken.
Gefixed thanks