€ 319,- bij Amazon.nl Marketplace

Samsung Galaxy S10 128GB Zwart Review

20 oktober 2019, laatste update op 20 oktober 2019, 512 views Rapporteer
Product gekocht 0

Prima vervanger van mijn S8. Jammer van de inkeping voor de camera en de vingerafdrukscanner maar uitstekend scherm en goede accuduur.

Pluspunten

• grootte
  • scherm
  • accuduur

Minpunten

• vingerafdrukscanner
  • Bixby

Toen ik van de s6 naar de s8 overstapte werden alle instellingen automatisch overgezet. Dat werkte nu niet, dan kom je erachter dat het heel irritant is om alles handmatig over te zetten zoals vroegah.
Ik ben er nog niet uit hoe voorkomen kan worden dan selfies gespiegeld worden weergegeven, verder is de camera prima, gelukkig iets sneller dan die van de s8 (die trager was dan die van de s6)
Bixby blijft een bron van ergernis, om de haverklap klik je op deze knop die echt super super irritant is omdat je daar helemaal niks mee wilt en kunt.
Ik koos uiteindelijk voor dit toestel na wikken en wegen (bixby vet irritant ook al bij de s8) maar de Galaxys hebben me nooit in de steek gelaten. Ik kon m bij Tele 2 kopen voor 450,- wat wel een mooie prijs is, dat gaf de doorslag.

Heb jij ook een Samsung Galaxy S10 128GB Zwart?

Maar je kan toch met Samsung Switch alles in een keer overzetten van de S8 naar S10?
Dat is de theorie. Nadat de telefoons elkaar na een half uur niet gevonden hadden was ik er klaar mee
Zie onderstaande link om je Bixby leed wat te verzachten.