Fossil The Carlyle HR Gen 5 Smoke Stainless Steel Zilver (Zilver) Review

18 oktober 2019, laatste update op 18 oktober 2019, 269 views Rapporteer

Dit is nou voor mij een echt mooi uitziende SmartWatch. Stalen kast en bandje: dat is voor mij belangrijk. Kan ook precies die dingen die ik nodig heb zonder dat ik extra apps moet installeren. Spotify, mail, WhatsApp, afspraken - krijg het allemaal mooi door via het grote scherm.

Pluspunten

• Look & Feel
  • Eenvoudig in gebruik
  • Geen extra apps nodig
  • Groot scherm
  • Speaker

Minpunten

• Geen

Waar een 46 mm horloge voor mij te groot is past deze me perfect.

De batterijduur is bij mijn gebruik 1 dag, Hij is in de avond met een half uurtje op de lader weer 100%.

Qua sportprestaties houdt hij alles mooi bij. Wat minder bezig met tussentijdse beloningen en ik zie ook niet terug dat ik een fitte 20er ben. Maar gezien mijn leeftijd twijfel ik ook altijd aan de waarde van dat soort berichten..

Heb jij ook een Fossil The Carlyle HR Gen 5 Smoke Stainless Steel Zilver (Zilver)?

Minpunten: Geen Apple

Dit vind ik enorm kort door de bocht.
Dat weet je als je het toestel aankoopt, en is geen geldig minpunt!

Als je enkel Apple wilt, koop dan enkel Apple, maar zet dat niet als minpunt op andere merken hun producten.
Volgens mij moest er een minpunt genoemd worden, maar ik heb er geen... Laat ik nou wel steeds de reactie krijgen dat ik zou moeten kiezen voor dat andere merk omdat ik een iPhone XS gebruik. Maar als ik dan zie wat ik zou moeten missen, ik mis het niet.

Maar ik zie dat “Geen” volstaat als invulling. Opgelost!

[Reactie gewijzigd door jrenard op 26 juli 2024 06:46]