Wat een top kaart is dit. Nadat ik mijn Gigabyte RX Vega 56 OC retour heb moeten sturen voor de bekende
bug heb ik gelukkig mijn aanschaf bedrag terug gehad. Hierdoor kon ik gelijk kijken voor een alternatief.
Deze kaart is goedkoper als dat mijn vorige was maar vele malen sneller.
Wat een monster. Tot nu toe alles op Max kunnen spelen zonder enige hapering dan ook. Ook heb ik tot op heden nog geen last gehad van een over actieve fan omdat de kaart te warm wordt.
Alleen was de laatste stabiele driver niet zo stabiel als dat hij zou moeten zijn. Zodra mijn computer de schermen uit gooide (door inactiviteit) bleef mijn hele systeem hangen. Muis en toetsenbord unresponsive en een aantal keren artifacts in beeld. Zelfs na het uit slaapstand halen vond mijn systeem niet leuk. Ik heb nu de beta geïnstalleerd en ik heb er helemaal geen problemen meer mee gehad.
Let wel op als je deze kaart koopt, want er zit maar 1 HDMI aansluiting op. Dit maakt ze bij ASUS daarentegen weer goed door er nog eens 3 Displaypoorten aan toe te voegen. (Maar dan moet je maar net die kabels hebben liggen)
Al met al ben ik enorm blij met de nieuwe kaart en kan ik er voorlopig weer lekker tegenaan.
Top Job @ ASUS & Megekko.