Samsung i900 Omnia Millionaire pack Zwart Review

23 mei 2010, laatste update op 23 mei 2010, 51 views Rapporteer

Ik heb dit toestel nu 1,5 jaar in bezit en ik had vrij in het begin al spijt van mijn keuze.
Ten eerste vind ik de accuduur echt slecht en erg onbetrouwbaar. En dit gelijk al in het begin. Ik heb in totaal 3 verschillende accu's geprobeerd, maar met geen 1 hield hij het lang uit. Ik heb hem iedere avond weer aan de oplader, want ik weet gewoon niet wanneer hij er weer mee ophoudt. En ook al heb ik hem de hele dag in een hoekje liggen en doe ik er dus niets mee, ook dan moet hij vaak weer 's avonds aan de oplader, omdat hij dan aan het zeuren is dat hij bijna leeg is.

Ook vind ik hem niet echt gebruiksvriendelijk. Het heeft bij mij lang geduurt voordat ik mijn gemaakte foto's kon terug vinden. Ik ben er achter gekomen dat windows mobile op je telefoon gewoon niet ideaal is en een heel gedoe.
Ook vergeleken met mijn vorige mobiel, vind ik zijn bereik ook niet altijd even best. En dat is soms erg irritant.

Heb jij ook een Samsung i900 Omnia Millionaire pack Zwart?