Betop H1 Geel, Zwart Review

20 september 2019, laatste update op 13 november 2019, 317 views Rapporteer

Goedwerkende bluetooth gamepad voor een redelijke prijs! En een snelle levering door BZfuture.

Pluspunten

• Bluetooth 5.0
  • USB-C
  • Lange accuduur
  • Snelle verbinding
  • Klein
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

• Alle knoppen aan 1 kant van de telefoon
  • Kleurcombinatie
  • Handleiding alleen in het chinees

Inleiding
Deze bluetooth gamepad heb ik een tijdje geleden ontvangen van BZfuture. Het gaat hier om de Betop H1. Deze gamepad is te verkrijgen in zwart met gele accenten en kost 35 euro.

De belangrijkste punten:
  • Plug en play
  • Bluetooth 5.0
  • Geschikt voor telefoons met een breedte tussen de 73 en 98 mm
  • USB-C
Uitpakken
De gamepad is in een mooi doosje verpakt met magnetische sluiting. In de doos is de gamepad, handleiding en USB-C kabel te vinden.

De gamepad is erg licht en klein, maar wel zeer stevig gebouwd. Ik ben zelf niet de grootste fan van de kleurcombinatie. De gamepad bestaat uit zeven knoppen en één joystick. Het opladen gaat via de USB-C poort die aan de onderkant van de gamepad te vinden is.

In gebruik
De gamepad is erg makkelijk in gebruik. Je schuift de telefoon in de klem en de gamepad schakelt automatisch in. Verbinden via de bluetooth gaat gemakkelijk en snel. De accu gaat 25 uur mee en het opladen duurt 2 uurtjes.

Het is niet nodig om de knoppen van de gamepad in te stellen per game want dit gaat automatisch. Tijdens het testen heb ik geen last gehad van inputlag. De gamepad is gemaakt voor spellen zoals als PUBG mobile maar kan ook voor andere spellen gebruikt worden.

Met 35 euro is de gamepad redelijk geprijsd, maar daar krijg je dan ook een goed werkende gamepad voor terug. Deze gamepad is gemakkelijk in gebruik en ik zou deze zeker aanraden!

Heb jij ook een Betop H1 Geel, Zwart?