Motorola One Action Blauw Review

19 september 2019, laatste update op 19 september 2019, 2.539 views Rapporteer

Erg fijn toestel. Groot scherm met mooie resolutie, voldoende opslagruimte en mooie camera's.

Pluspunten

• Camera
  • Opslagruimte van 128 GB
  • Android One

Minpunten

• Groothoek camera enkel in videomodus

Mijn Motorola G5 was na slechts twee jaar aan vervanging toe, de microfoon werkte niet goed meer en er vinden geen updates meer plaats. Ik heb een tijdje een aantal verschillende modellen in de gaten gehouden en ben toch weer voor een Motorola gegaan. Het Android One programma sprak mij aan, eveneens als de verbeterde camera t.o.v. de Moto G5.

De overstap ging vrij makkelijk, Android 9 was even wennen, maar alle applicaties werden automatisch via mijn Google account overgezet.
Instellingen, menu's en applicaties draaien zeer soepel en snel.
Dit is echt merkbaar in vergelijking met de Moto G5.
Ook de camera's zijn stukken beter en ik verwacht in de komende periode hier verdere ervaring mee op te doen. Het is alleen jammer dat de groothoek camera alleen in videomodus gebruikt kan worden en hoop dat dit met een update nog eens aangepast wordt.

Ook de lengte van de telefoon is wat groter dan de G5, maar hij ligt prima in de hand. Mooi scherp en groot beeld. De camera aan de voorzijde neemt een hap uit het beeld, bijzondere keuze van Motorola, maar geen probleem.

Tot nu toe ben ik zeer blij met de telefoon en geen issues tegengekomen.

Heb jij ook een Motorola One Action Blauw?