€ 276,05 bij Amazon.nl Marketplace

Samsung Galaxy S10+, 8GB intern, 128GB opslag Zwart Review

16 september 2019, laatste update op 16 september 2019, 233 views Rapporteer
Product gekocht 0

Hoge kwaliteit foto's. Handig om te kunnen wisselen tussen de 3 camera's. De 2 front camera's is wat te veel. Design is erg mooi. Batterij duur is prima, einde van de dag ongeveer 30%. Vingerafdruk scanner is wat minder vergeleken met OnePlus.

Pluspunten

• 3 camera's
  • lange batterij duur
  • mooi design

Minpunten

• vingerafdruk scanner wat langzaam, moet hard drukken

Ik heb deze gsm nu 3 maanden. In die tijd ben ik er op vakantie mee geweest en heb behoorlijk wat foto's gemaakt. Over de kwaliteit van de foto's ben ik wel het meest tevreden. Het is heel handig om te kunnen wisselen tussen de 3 camera's (2x, 1x een 0.5x zoom). Soms is de bijna fisheye lens handig om zo veel mogelijk er op te zetten. Andere keren wil je juist even inzoomen. De app van Samsung heeft ook een scène Optimizer in de camera zitten, die detecteert wat het is er je een foto van wilt maken en past de instellingen daar op aan.
De front camera heeft ook 2 camera's, maar daar zie ik het nut zelf niet zo van in. Voor een selfie pak ik van de 2-persoon camera, het is geloof ik zo'n 10% verder uitgezoomd ofzo? Bijna geen verschil dus...

De batterij duur is goed, ik laad hem maar 1x op aan het einde van de dag (dus niet snachts), en 24h later zit het vaak rond de 30% (afhankelijk van gebruik natuurlijk). Snellader is goed maar niet denderend.

De vingerafdruk scanner is wat minder. Doordat deze onder het scherm zit moet je soms wel erg hard drukken zodat je vinger herkend wordt. Bij OnePlus was dit wel wat sneller.

Tenslotte vind ik het ook een mooie telefoon (ik heb de groene) en werken de Bluetooth en GPS chips een stuk beter dan mijn vorige (OnePlus 3).

Heb jij ook een Samsung Galaxy S10+, 8GB intern, 128GB opslag Zwart?

Hallo,

Het is niet voor iedereen relevant, maar ik wil graag met mijn volgende nieuwe telefoon ook weer telefoongesprekken kunnen opnemen. Heb je mogelijk hier al eens naar gekeken, of dit middels een truc (of root o.i.d.) mogelijk is op de S10 / S10+?

Ik weet dat het nu standaard door Android (v9 en v10) wordt geblokkeerd, maar dat er wel mogelijkheden zijn.

Ik lees o.a. een truc door de telefoon na fabrieks-reset opnieuw in te stellen middels een Thaise SIM-kaart, waarna standaard in de S10/S10+ de optie voor het opnemen van telefoongesprekken beschikbaar is.
Of anders vind ik tips & trics middels root, of "ACR unchained".

Ik ben benieuwd of je toevallig hier al eens naar gekeken hebt?

Bedankt,
Dave
Ik heb call recorder geïnstalleerd op mijn gsm (had ik al op mijn vorige, dus kwam op die manier ook op deze). Heb net even gecheckt en het laatste gesprek is in ieder geval volledig opgenomen. De gsm is niet geroot en ik heb de laatste updates.