Motorola One Vision Blauw Review

10 september 2019, laatste update op 10 september 2019, 376 views Rapporteer
Product gekocht 0

Aangeschaft als dual-sim telefoon om werk/prive op 1 telefoon te draaien. Keuze vooral door goede ervaring vorige Motorola's en de Android-One omgeving

Pluspunten

• Compleet (qua sensoriek)
  • Prijs-kwaliteit
  • Geen "standaard" telefoon

Minpunten

• Accuduur lijkt nog matig
  • Relatief grote zwarte gat
  • Vrij "lang"

Telefoon nu een 2-tal weken in gebruik, waarbij ik hem gelijk als dual-sim in gebruik heb genomen. In het begin even wat puzzelen om te zoeken welk google account ik nu moest koppelen, maar daarna alles in de lucht. Had stiekem gehoopt dat (omdat Motorola al langer dual-sim versies heeft), het standaard zou zijn om een 2e whats-app te kunnen draaien. Helaas, clone-apps nodig.
Look-and-feel van de telefoon is vergelijkbaar met vorige motorola's (eigen referentie, de G5S), draait soepel en is vrij compleet qua feature set (camera's, vinger afdruk etc).
Telefoon standaard geleverd met oplader, oortjes en hoesje (!).

Heb jij ook een Motorola One Vision Blauw?

Deze telefoon draait Android One, dus een standaard versie van Android. Je zult daarin dus geen verregaande aanpassingen vanuit Motorola in vinden.
Daar heb je gewoon een hele scherpe opmerking. Dan moeten we maar bij Android gaan bedelen voor de functie om bepaalde apps in meervoud te kunnen draaien ;)