Neato Robotics Neato Botvac D6 Connected Review
3 september 2019, laatste update op 3 september 2019, 129 views
Rapporteer
Product geleend
De robotstofzuiger is erg prettig, vooral als je thuis komt in een schoon huis maar er zijn ook wat min punten.
Pluspunten
- Mooi design
- Wendbaar
- Op afstand aanzetbaar
- Goede zuigkracht
Minpunten
- Maakt veel geluid
- Moeite met navigeren in kleine volle ruimtes
- Geeft niet aan als het opvang reservoir vol is
De robot stofzuiger heeft veel plus en min punten.
Ik zelf heb verschillende huisdieren. Een kat en 2 papegaaien. Ik moet zeggen dat het prettig is om thuis te komen in een schoon huis. De stofzuiger komt op veel plekken, ook omdat hij zo 'plat' is kan hij bij mij onder veel kasten.
De grootste zooi weet hij moeiteloos op te zuigen. Over de zuigkracht heb ik echt niks te klagen.
Ook de no go lines zijn geweldig en werken goed!
Het is fijn dat je hem via een app kan bedienen en dus ieder moment van de dag je stofzuiger aan kan zetten.
Wel zijn er een paar struikelblokken voor mij persoonlijk. In mijn huis, die schijnbaar klein is voor de stofzuiger, vergeet hij regelmatig een groot gedeelte van mijn huis. Dit komt omdat mijn huis 'vol' staat en de stofzuiger hier moeilijk door kan navigeren.
Het was handig geweest als je hem gewoon echt naar een plekje zou kunnen sturen als hij dan toch wat vergeet.
Ook geeft hij niet aan als de stofzuiger vol zit en dat resulteert in slechte prestaties. Na het legen doet hij het wel weer goed.
Hij is ook niet geruisloos...
Toch is mijn ervaring overwegend positief! Ik ben blij met het schone huis dat hij mij geeft. Ook komt hij absoluut niet snel vast te zitten en hoef je dus niet continue hem te redden. Daarnaast gaat de accu heel lang mee! Erg fijn als je een groot huis hebt!