Samsung Galaxy Note 10+ 512GB Zwart Review

Phusebox
30 augustus 2019, laatste update op 30 augustus 2019, 840 views Rapporteer Product gekocht

Samsung Galaxy Note 10+ 512GB Zwart

Eerste korte ervaring; mooi toestel, kleine evolutie van de Note 9 die ik had, maar door enkele bugs nog niet de ervaring die ik hoopte.

Pluspunten

• Screen-to-body ratio
  • Geen bixby knop
  • Groothoeklens

Minpunten

• Software bugs
  • Saaie kleuren (in NL)
  • Camera punchout

3 van 5 sterren (Voldoende)
De software bugs in dit toestel zijn best vervelend te noemen.

Bellen is bijvoorbeeld onmogelijk geworden omdat telkens de telefoon na 30 sec het geluid uitzet en ik het scherm weer aan moet zetten om geluid te hebben. Jammer dat zoiets niet met testen naar boven komt (en ja ik heb alle software updates gedaan).
Update: na een reboot lijkt dit probleem weg te zijn.

Tijdens het opladen blijft ook je scherm aan, of ja een tekst waar de status van het opladen mee wordt weergegeven dan. Is overigens voldoende om je hele slaapkamer te verlichten. Oplossing? Telefoon op je scherm leggen of een app installeren om hard de Always On Display te killen, maar dan kun je die feature niet meer gebruiken.

Accu is groot maar telefoon slurpt ook batterij, maar 12-14 uur moet ik hier wel mee halen (en dan bedoel ik van laden tot laden, niet screen on time uiteraard).

Heb jij ook een Samsung Galaxy Note 10+ 512GB Zwart?

Goedemorgen Phusebox. Dank je voor deze review, de prijs is nu genoeg gedaald (€ 800) om te gaan bestellen.
Ben al heel benieuwd naar Dex op mijn laptop en de video-editing. Lijkt mij ook heerlijk om op een PC-scherm te doen (editen).