Razer Phone 2 (64GB opslag) Zwart Review

26 augustus 2019, laatste update op 26 augustus 2019, 290 views Rapporteer
Product gekocht 0

Groot, lomp, zwaar, snel, goed scherm maar in Nederland amper te gebruiken dus let op.

Pluspunten

• Groot en prachtig scherm
  • Op normaal nivo top geluid
  • Snelle processor
  • Aparte form factor
  • RGB logo op back is zeer gaaf

Minpunten

• Snel en groot scherm vreet batterij
  • Boven 70% wordt geluid echt slecht. Speakers clippen enz
  • Geen 4g op Vodafone of KPN. Alleen tmobile
  • Wordt behoorlijk warm
  • Geen 3.5 mm jack
  • Camera niet geweldig

Mega toestel. Turbo scherm. Dikke speakers... Nee zonder gekheid.
Toestel is huge. Heb een officieel Razer hoesje erbij gekocht. Maar dan nog zakt ie omlaag als ik hem vast heb. Behoorlijk zwaar toestel en ondanks ik houd van hoekig design niet super comfortabel.
Maar scherm is zeer netjes. Tot je buiten komt. Licht sterkte is beperkt. Maar het is te overleven.
Binnen is het scherm echt top.
Al zie ik niet echt veel verschil tussen 60/90/120 Hz... Behalve dat de accu snel leeg is.
Plaatsing van de volume knopjes is anders dan normaal maar ideaal in portrait mode. Finger scanner is niet de snelste ooit maar werkt verder prima en plaatsing is ook goed.
Het enige echte grote issue is dekking en provider keuze... Ik heb Vodafone op dit moment en nu blijkt dat het gewoon echt niet werkt. Heb een H+ verbinding en soms een LTE verbinding maar meer dan 30/40 mbit wordt het niet.
Vodafone geeft dit ook meteen aan als je belt . Toestel beschikt niet over de juiste ontvangst antennes. Zo ver info nu strekt zou allen T-Mobile geschikt zijn.
Erg jammer dus.

Heb jij ook een Razer Phone 2 (64GB opslag) Zwart?

interessant dat je het verschil tussen 60Hz en hoger niet ziet. Persoonlijk was dit echt een wereld van verschil. Dat het in Nederland geen goede 4G ondersteuning heeft, wat komt doordat het toestel nooit officieel geintroduceerd is in Nederland, enkele webshops(zoals belsimpel) importeren dit toestel.
Is geen gebrek aan het toestel, komt omdat het import is.
Persoonlijk wist ik dit, en dacht dat ik wel voldoende had aan H+ , in het buitenland bleek dit een drama. Om die reden het toestel weer weg gedaan, de speakers waren wel echt geweldig van deze Razor
Mn volgende toestel uitgezocht waarbij een hogere refreshrate een must was-> Oneplus 7 geworden

[Reactie gewijzigd door rikm op 27 juli 2024 05:44]

Ik moet wel bekennen dat ik niet hardcore game op de telefoon. Mogelijk dat het me daarom niet opvalt. Ik ga nog een T-Mobile sim testen. Als die werkt stap ik gewoon over. :) En dat het een import toestel is geen gebrek is zeker waar. Echter was mij dit niet volledig duidelijk en Belsimpel zelf trouwens ook niet. Dus ja je zit er wel mooi mee als je dat blind vertrouwd.