langzaam. als de telefoon aangaat/wakker wordt staat de klok 1 uur en 1 minuut te vroeg en klapt hij tergend langzaam (de eerste keer is het nog leuk) op de echte tijd. kan er niet af, hoewel de tijd ook in het klein rechtsboven staat.
onlogische bediening; onlogische indeling; instellingen heeft 1,5 blz met o.a. 'overig/div.' instellingen onderaan een toets met menu, die laat dan 'meer' toets zien, dan weer 9 symbolen, waar ook weer meerdere symbolen onder verborgen zijn. er zijn nog veéél meer voorbeelden hiervan.
ik heb nog steeds niet uitgevonden hoe de inhoud v d internet browser groter/kleiner moet, gebeurt spontaan, balkje met + en - werkt niet.
het weer kan ook niet weg, vervelend in het buitenland als je niet roamen wil, zit je naar oud weer te kijken van thuis.
krijg al 2 maanden geen verbinding via kabel met de computer, windows mobile device center ondanks dat ik alles heb opgevolgd wat ik kon vinden op internet. kan niet vinden hoe ik mijn foto's op de externe geheugenkaart krijg.
wat je ook doet het is zwaar onlogisch, een baggerding. of het nu aan windows of htc ligt kan me niet schelen, constante ergernis.
als ik bel gaat mijn oor tegen de touchscreen en gaan er allerlei applicaties open, heb me een ongeluk gezocht waar je kan instellen dat de touch uitgaat als je belt. (maar dan kan je ook niet in je agenda...)
constant melding over gps hot fusion oid time out. wtf! niet te vinden op internet.
als je een pragramma afsluit staat hij in taakbeheer nog open, dus na een tijd heb je een hele rits programma's nog 'actief'. dus na email checken ga je naar taakbeheer, diepverstopt, dus maar plekje op het voorblad opgeofferd, en laat je alle taken beeindigen. alleen tomtom heeft een uitknop in het programma.
wat een afschuuuuuwelijk apparaat. zodra ik geld heb gaat hij weg, miskoop van mijn leven