Deze HDD Heb ik gekocht omdat ik altijd mijn interne Hdd vol had. 1TB is lekker groot, hoewel het later maar 931 Gb is, zoals dat altijd is met harde schijven.
De Prestaties:
Qua prestaties scoort de harde schijf bij mij goed, snelheid is hoog, tot ongeveer 50MB/s normaal, maar soms ook wat langzamer. Hieronder de resultaten van de speedtest:
Featureset:
Wat je krijgt is een doos met daarin een 12V AC/DC Adapter, met opzetstukjes voor Amerikaanse en Europese stekkers, een te korte USB-Kabel (maar ik had nog een verlengstuk) en de HDD.
Op de HDD staat Nero-BackupIt, de installatiebestanden.
Overigens is de HDD geformatteerd in FAT, daardoor kunnen bestanden maximaal 4GB zijn, dus maak er meteen even NTFS van;)
Stabiliteit:
Ik heb nog geen problemen met de harde schijf, maar omdat het om een netadapter werkt is als je de stekker er uit haalt de HDD meteen uit, en dat is soms wel rot...
Compatibiliteit:
Getest met:
Windows XP, Vista, 7
Ubuntu, en Slax
Mobiliteit
Het is en blijft een 3,5" dus vandaar de voldoende, voor foto's zie onderaan review.
Geluid
HDD is niet hoorbaar, alleen als je heel snel verschillende bestanden gaat lezen maar anders gewoon onhoorbaar;)
Ik heb 'm altijd aan en ook 's nachts dus, maar ik heb er nooit last van, behalve dat er een irritant ledje aan de voorkant zit dat ook altijd schijnt.
Warmteproductie:
Temperatuur is altijd laag, misschien een paar graden hoger dan de omgeving, maar wordt niet warm of zoiets.
Prijs:
Niet veel over te zeggen, 75 euries bij de redcoon en binnen 2 dagen thuis.
Foto's
Klik
Dit is mijn eerste review, dus wees kritisch.