Sony WF-1000XM3 (Zilver) Review
11 augustus 2019, laatste update op 11 augustus 2019, 193 views
Rapporteer
Onderdrukking van het omgevingsgeluid werkt prima en de geluidskwaliteit is erg goed. Geen vertraging tussen beeld en geluid.
De dopjes zitten comfortabel en stevig. De kleur vind persoonlijk wat minder maar ach...
De case is wat groot maar lekker robuust. De app werkt goed maar kost je wel wat tijd.
Pluspunten
- Onderdrukking omgevingsgeluid
- Kwaliteit case
- Gebruik oortjes in het oor
Minpunten
- Gebruiksaanwijzing
- Gebruiksgemak app
- Kleur/design
Heb het heel erg fijn gevonden om deze dopjes te hebben mogen testen want ik zou ze echt aanbevelen!
Ze lijken misschien wat lomp in vormgeving maar in gebruik blijkt dit juist een voordeel te zijn want om te beginnen zitten ze echt heel erg fijn en stevig zodra je de juiste dopjes hebt gevonden en geen hele gekke dingen doet. De kleur vind ik zelf persoonlijk wat minder. De case is in verhouding wat groot maar werkt echt erg fijn doordat hij zo gemakkelijk contact met de dopjes maakt en de kleur van de lampjes steeds aangeeft wat het batterijniveau is.
Geluidskwaliteit vind ik erg hoog en gelukkig geen vertraging tussen beeld en geluid. Omgevingsgeluid is goed te onderdrukken en vooral fijn in een drukke omgeving maar wind kan ie helaas minder goed tegenhouden. Bellen gaat ook prima, geen klachten van de andere kant.
De gebruiksaanwijzing vond ik wat vaag. Zou gemakkelijk moeten zijn met vooral plaatjes maar geeft mij toch maar gewoon duidelijke tekst.
Voor de app moet je echt even goed de tijd nemen want hij heeft veel mogelijkheden die het gebruik beter maken maar je moet zit wel even goed uitzoeken.
Vind de dopjes na langer gebruik nog steeds fijn zitten al is het touchpad trouwens wel heel erg gevoelig.
Al met al topoortjes voor wie bereid is wat meer te besteden aan kwaliteit want je krijgt wel echt waar voor je geld. Sony maakt in dit geval zijn beloftes wel waar.