MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon WiFi Review

BeauvR
8 augustus 2019, laatste update op 8 augustus 2019, 647 views Product gekocht

MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon WiFi

Heb nu een Ryzen 3700x er op gedaan. Mooi RGB. Genoeg aansluit mogelijkheden. Jammer alleen dat de gratis koeling van coolermaster die er bij zit een tijdje duurt voordat je die krijgt. Wifi werkt ook alleen niet echt veel nog gebruikt. Kan 500 mb/s aan.

Pluspunten

• 500 MB/s
  • RGB
  • 2x m.2 plaats

Minpunten

• De gratis cooling duurt de levering relatief lang.
  • Fan curve standaard niet goed

Zoals al gezegd mooi moederboord.

Was heel eenvoudig om windows te instaleren.

De fan curve die standaard is bij de ryzen 3700x die was alleen niet goed. Precessor werkt te heet met een paar klikjes in de bios heb ik deze aangepast en het houd nu mijn processor koel.

Heb bij KPN 500 mb/s aansluiting dit houd hij makkelijk vol.

Wifi werkt niet veel gebruikt.

Lichten zijn mooi die standaard op het moederboord zitten.

Alles werkt top!

Heb jij ook een MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon WiFi?

Vraag & Aanbod

Ik kan online niks vinden over gratis cooling van CoolerMaster, heb je hier misschien een linkje van?
Je hebt het erover dat je de fancurve hebt aangepast zodat die cooler draait. Kun je mij vertellen wat je hebt aangepast en naar welke waardes?

Is bij jou de muis in de BIOS ook extreem traag?
Excuses heb in middels een andere cooler en de grafiek niet meer.
Geen probleem. Welke cooler heb je en bevalt deze?

Is de Muis in de bios bij jou ook rete traag?
De muis heb ik geen last van. Ik heb nu de waterkoeling die er gratis bij zat. Hij bevalt goed!
Bij mij heb ik een DPI van 100 ofzo in de bios echt verschrikkelijk iritant.
Ik was helaas een aantal dagen te laat voor deze koeling dus die heb ik niet.
Even nieuwsgierig, heb je ooit de cooler gekregen? Ik wacht namelijk nog steeds :(
Ja zeker het duurde 8 weken.
Nou, dan moet ie bij mij ook eens gaan komen. Ik ga de 8 weken zo'n beetje raken nu.
Is die koeler eigenlijk wat? Ik wil de wraith prism eigenlijk sowieso vervangen vanwege het lawaai maar ik wacht er mee tot ik deze watercooler heb kunnen testen.
Het duurde bij mij precies 8 weken. Maar ik had geen last van het geluid van die prism. Maar Ik word wel gek van het geluid van de waterkoeling. Die is veel erger dan die prism
Haha! Daar was ik al een beetje bang voor. Ik zat er al aan te denken om eventueel de fans te vervangen of rubber spacers toe te voegen.
Maar goed, eerst even wachten wanneer hij eindelijk komt. Gebruik je hem nog wel of ben je voor iets anders gegaan?
Ik gebruik hem nog wel ik test nu het 1 en ander gister pas geïnstalleerd
Ahh ok. Ben wel benieuwd naar jouw ervaringen en of je het stil(ler) weer te krijgen.