Sony Vaio VPCF11M1E/H Review
15 mei 2010, laatste update op 15 mei 2010, 63 views
Rapporteer
Ik ben heel teleurgesteld over het lawaai van deze laptop. Na een kwartier werken begint de ventilator op te slaan met een hels lawaai. Dit had ik niet verwacht van een Sony voor deze prijs. Zelfs mijn Dell computer van 3 jaar oud maakt minder lawaai (zelfs tijdens het opladen).
Ik weet niet of het normaal is. Als er mij iemand kan zeggen wat ik hier tegen kan doen, dan ben ik hen zeer dankbaar.
Ik heb vooral de indruk dat het opladen enorm veel vraagt van de processor. Als ik namelijk werk terwijl hij oplaadt, dan komt het lawaai. Werk ik zonder opladen, dan valt de stilte (zalig).
Dus wat mij betreft. Batterij van zwakke kwaliteit.
Pluspunten
- Mooi keyboard, strak design
3 van 5 sterren (Voldoende)
Dus wat mij betreft. Batterij van zwakke kwaliteit.