Wordt verwacht

Roborock S6 Wit Review

6 augustus 2019, laatste update op 6 augustus 2019, 1.546 views Rapporteer

Erg goede robot, die alles kan wat duurdere merken kunnen, en het soms zelf beter kan

Pluspunten

• geweldinge laser navigatie
  • prijs-kwaliteit
  • goede app

Minpunten

• concept verschillende verdiepen, niet gekend door de app
  • dwijlen zonder manuele handelingen --> nat tapijt

4 dagen in gebruik, heel tevreden.
Geluidsproductie is goed, maar ik vermoed dat er ook stillere toestellen bestaan
Ik had een iRobot van 5j oud. In vergelijking daarmee is dit toestel super stil, de iRobot is net een vliegtuig dat opstijgt.
De laser mapping werkt erg goed. Hij vind probleemloos zijn weg in een huis vol met obstakels. Elk hoekje en kantje waar hij tussen past, slaagt hij er in te komen. En je kan van in je luie zetel op de app volgen waar die geweest is, en hoe hij daar geraakt is. Echt gewelding gemaakt.
Ja kan hem naar bepaalde kamers laten rijden, en enkel die kamer laten stofzuigen. Wonderbaarlijk hoe snel hij heen en weer naar die kamer kan, dit ding heeft echt "ogen", en weet hoe ze te gebruiken.
Paar kantlijntjes wel. Heb je meerdere verdiepen ? --> probleem. Dat werkt enkel goed als je de kaart wist in de app en hem een nieuwe kaart laat scannen. Het concept meerdere verdiepen zit niet of nauwelijks in de app. Ik heb wel gemerkt dat als je hem ergens zet waar hij niet weet waar hij is, dat hij automatisch de kaart wist. Eigenlijk is dat een goede zoek, zo kan hij alle ruimtes goed doen, ook als hij niet weet in welke kamer hij is.
Als je gaat dwijlen, dwijlt hij ook over het tapijt, dus die moet je in de app eerst even als no-go zone instellen.

Heel tevreden met mijn aankoop, en als ik dan reviews op Youtube bekijk, dan blijkt dit over het algemeen een beter toestel te zijn dan veel duurdere Neato's en iRobots

Heb jij ook een Roborock S6 Wit?

Dank voor het delen. Dweil je met een sopje of gewoon met water? Het zou heel mooi zijn als er iets van schoonmaakmiddel in kan, of anders iets dat fris ruikt (critroensap oid).
vraagje, ik zit deze ook te bekijken want relatief klein huis met doorlopende harde vloeren.

mijn probleem (denk ik) is dat ik in mijn huidige layout niet zoveel ruimte heb voor het basisstation als in het handboek staat, (50cm links en rechts en 1.5m vooruit) totaal heb ik niet de breedte misschien 90cm dus 20cm max links en rechts

heeft iemand anders al een basis station in een nauwere ruimte geprobeerd?
Ik heb het basisstation nog niet in een kleine ruimte geprobeerd, maar ik denk niet dat het een issue zal zijn. De robot vertrekt rechtlijnig vanuit het station (rijdt dus naar "voren" toe). Ook bij het terugkeren plaatst hij zich voor het dock en rijdt hij weer rechtlijning naar "achteren" toe. Ik denk dus dat voornamelijk de ruimte voor het dock van belang is en niet zozeer de ruimte naast het dock.
klopt hij zoemt als een gek hier, heeft zijn plek in het hoekje, nooit problemen het basisstation terug te vinden.

1e keer er even bij gebleven om te zien waar problemen waren paar laag hangende draden en hij bleef maar proberen om op de voet van een fauteuil te klimmen, Draden vastgezet, stoel tot verboden gebied verklaard en is echt perfect

mijn 1 na beste aankoop (de ingebouwde airco unit in huis en slaapkamer blijft onverslaanbaar)