Logitech VX Nano Review
Op zich een supermuis, echter het ontbreken van een switch onder het scrollwieltje was voor mij een reden er zelf een onder te plaatsen. Inmiddels beschik ik ook over een Anywhere MX muis. Werkt goed alleen balen dat er nog steeds geen middelklik onder het wieltje zit. Ik zit er nu aan te denken om het printje en de optische sensor van mijn Anywhere MX te verplaatsen maar mijn VX Nano. In mijn geval is de ergonomie van de nano beter, evenals de left/right buttons. De optische sensor van de MX werkt wel beter op ondergronden waar geen muismat gebruikt wordt. (zoals nu het geval bij mijn nieuwe HTPC)
Pluspunten
- uitstekende drivers
- ligt lekker in de hand
- goede klik eigenschappen
Minpunten
- geen middlebutton functie onder het scrolllwheel